Witajcie, witajcie!
Miło widzieć tylu miłych gości
Krysiu - rachunek sumienia to ja zrobiłam na koniec poprzedniego wątku

Teraz przydałoby się spisać plany na ten rok. Ponoć jak zapisane to łatwiej je wykonać
Witaj
Danusiu! Wiosnę by się chciało już...
Dzięki
Jacku! Też jestem zdania, że kolaże się przydają... do porównań i prezentacji. Tak...to wszystko rośnie i kwitnie u mnie. Aż sama się czasem dziwię
Dorotko - jesteś wielka! I szybka. Liczyłam, na jakieś konsultacje...Jak tylko będziesz wiedziała to daj znać i się rozliczymy.
Iduś - dzięki! Namiary dałam na pw. Tylko ja chcę dosłownie kilka nasionek. A maliny rosną u teściowej - nie mówiłam Ci?
Magdo - moje prymulki wszystkie są z sadzonek. Do tego przeważnie były kupowane jako ozdoba do domu na przedwiośniu. Raz tylko siałam prymulki i bez efektu

Pierwiosnka Vialla kupiłam w zeszłym roku na targach - ciekawe czy przeżyje zimę...
Zanno - Monia ma rację - ten biały narcyz to Tahlia - jest piękny i pięknie pachnie. Jeszcze tydzień-dwa i supermarkety będą pełne prymulek - tam też zdarzają się bardziej wyszukane... A hostę Patriot chyba kupiłam jesienią na wyprzedaży tzn. taka była etykieta w doniczce i mam nadzieję, że tak jest
Witaj
Moniko! Co do narcyza masz rację - to Tahlia. A te ferie rozłożone w czasie to chyba specjalnie dla górali zrobili
Ambo - cieszę się, że przydałam się do czegoś! A przecież ja przypołudniki odkryłam u Ciebie w zeszłym roku

Czy wybrałaś się na tę wystawę tulipanów w Gdańsku?
Aniu - ja swojego przykryłam w grudniu takim pudełkiem po nektarynach - ciekawe czy to coś da...
Kupiłam kolejne nasionka...2 rodzaje słoneczników, drakiew japońską i smagliczkę skalną
Choć za oknem wciąż zima u mnie w domu przedwiośnie - prawie wiosna