Witam wszystkich i bardzo dziekuje za odwiedziny
Troszeczke zaniedbalam nasze forum, ale szybkie zatrzasniecie drzwi przez mojego meza

zakonczylo sie lekarzem a potem szpitalem dla mojego synka

. Jedenego paznokcia juz nie ma a drugi na 100 procent bedzie schodzil. Dwie nocki z rzedu mialam z glowy.
Teraz po kolei:
Edyta 74 - Dzięki Edytko, Grudniczki juz kwitna i sa piekne. A Hiacynta kupilam, sama chyba nie poradzilabym sobie z ich hodowla

.
Aga Z - Agnieszko, Dzięki za wiadomosci o oplatwie. Ja sie pospieszylam i juz jeden maluch siedzi w doniczce. Ale reszte jej zostawie. Czy trzeba je ukorzeniac? ;:70
Andziax007 - Dzięki za mile slowa Aniu, bo mi sie wydaje, ze te maluchy wcale nie rosna

.
Ingga - Dzięki za mile slowa :P
Miro78 - Ja jeszcze lubie pobuszowac po B&Q
Krystyna F - Krysiu, Dzięki za podpowiedz i trzymam kciuki, na pewno uda Ci sie kupic sliczna Guzmanie
Elcia1974 - Elu, nie zastanawiaj sie nad zakupem Oplatwy, to sliczna i wdzieczna roslinka. Chyba, ze poczekasz na "dzidziusia" od mojej. Tylko nie wiem, jak taki maluch zniesie podroz z Irlandii do Polski
Elaipawel - Elu, mam nadzieje, ze uda Ci sie znalezc chwile, na maly wypad po kwiaciarniach. Popraw sobie samopoczucie jakims milym zielonym

. U mnie to dziala.
Haim - Asiu, Dzięki za mile slowa
Kinia 22 - Dzięki i powodzenia w poszukiwaniu Oplatwy
Grzdyl - Wladku, bardzo dziekuje za identyfikacje :P
Asienka 20 - Dzięki za mile slowa Asiu
Katarzyna 3221 - Witaj Kasiu, gdzie Twoja stopka? Tez chetnie zobacze Twoje kwiatki