Te drewniane bordery czy jak im tam, do oddzielania rabat, niestety sa bardzo nietrwale - gnija w ziemi

Przyczepa rewelacyjna, wyposazenie lepsze niz u mnie w domu

Witaj Dominiko owszem zmiany następują,a raczej następowały teraz lekki przestój w zielonym interesiedominikams pisze:Marzenko, wiele sie zmienilo w twoim ogrodzie, brawo!!!
Te drewniane bordery czy jak im tam, do oddzielania rabat, niestety sa bardzo nietrwale - gnija w ziemiAle potem mozesz po prostu zostawic bez niczego, taka naturalna granice - wiele osob tak ma i sobie chwali
Dla mnie idealem sa obrzeza z kostki granitowej, ale jeszcze duzo czasu uplynie, zanim będę mogla sobie cos takiego zrobic
![]()
Przyczepa rewelacyjna, wyposazenie lepsze niz u mnie w domu![]()
Jolu na razie jestem tego pewna, nawet bardzo pewna domek bedzie na drugim planieJolantaGraj pisze:Idziesz jak burza i tworzysz piękne rabatki .
Domek na kółkach -FUL WYPAS .![]()
![]()
![]()
Nie wiem ,czy znajdziesz czas na prace w ogrodzie, mając w zasięgu takie lokum .![]()
![]()
Zobaczysz jak niedługo będziesz miała cudo ogródmarzenaF pisze: Oj gdzie mi do Ciebie i w ogóle do Was wszystkich
Witam w moim skromnym wątku, Pyziu przyczepa a własciwie nazywają to domek holenderski będzie stać na miejscu! Wystarczy,że rozwalili pół alejki między,działkami.O moim prywatnympyzia pisze:Witaj Marzeno
Grunt to dobra baza a lepszej nie mogę sobie wyobrazić. Lokum pierwsza klasa - czy ono tam będzie na stałe czy też będziecie podróżować po świecie w wolnych chwilach a tam będzie parking?
Zanim się obejrzysz to będziesz myśleć co przyciąć/wywalić bo jakoś tak urosło nie wiadomo kiedy.
Lepszej ściągawki od forum nie mogę sobie wyobrazić, na pewno skorzystasz z tysiąca porad...
Pozdrawiam i życzę powodzenia w realizowaniu ogrodniczych marzeń!