Działka Gigusi- cz.4
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJCIE KOCHANI
dziś upał niesamowity, opiero z działki się zwlekłam spieczona i padnięta jak Pluto.
Kosilam z córką trawę i podkaszałam, a potem miałam zamiar jeszcze coś zrobić ale nie dałam rady.Wszystko mnie piecze i boli.
Tak sie cieszę, że do mnie przyjedziecie. Buziaki dla wszystkich ;:12
To szałwia od Grzesia i kilka innych roślinek, nawet fotek nie chciało mi się cykać

dziś upał niesamowity, opiero z działki się zwlekłam spieczona i padnięta jak Pluto.
Kosilam z córką trawę i podkaszałam, a potem miałam zamiar jeszcze coś zrobić ale nie dałam rady.Wszystko mnie piecze i boli.
Tak sie cieszę, że do mnie przyjedziecie. Buziaki dla wszystkich ;:12
To szałwia od Grzesia i kilka innych roślinek, nawet fotek nie chciało mi się cykać

Witaj Giguś, widzę, że już się otrząsnęłaś. Masz piękne rośliny i super ci kwitną. Szałwaia od Grześka pięknie ci kwitnie, u mnie nawet nie ma jeszcze pąków. Ładnie Ci również rośnie hebe, u mnie widocznie coś jej nie pasuje. Gdzie Ty masz ją posadzoną ?? U mnie rośnie w miejscu gdzie jest dużo słońca.
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochani.
Marcinie, Moniś Jolcia i wszyscy moi Goście.
Już opadły nerwy i emocje, trzeba sie zabierać za prace działkowe, choć i w parku na czynie społecznym w sobote było nas chyba z pół miasta. Bardzo to buduje, bo dopiero widać jak mieszkańcy kochają ten park.
Ja dzisiaj troszke poryłam w ziemi- wyrywając chwaściory, aby doprowadzic troszke ogródek do porządku-przed spodziewaną inspekcją- jak bardzo oczekiwaną.
I jeszcze kilka fotek, robione komórką i w pełnym słońcu, dlatego kolory troche nie oddają rzeczywistości

Marcinie, Moniś Jolcia i wszyscy moi Goście.
Już opadły nerwy i emocje, trzeba sie zabierać za prace działkowe, choć i w parku na czynie społecznym w sobote było nas chyba z pół miasta. Bardzo to buduje, bo dopiero widać jak mieszkańcy kochają ten park.
Ja dzisiaj troszke poryłam w ziemi- wyrywając chwaściory, aby doprowadzic troszke ogródek do porządku-przed spodziewaną inspekcją- jak bardzo oczekiwaną.

I jeszcze kilka fotek, robione komórką i w pełnym słońcu, dlatego kolory troche nie oddają rzeczywistości