Asiu czy to teo-trzykrotka jest z Biedronki? Ja też kupiłam wg karteczki trzykrotkę, a na forum z dziewczynami doszłyśmy do wniosku , że to jednak reo Kolejne kwiaty śliczne , a maranta po prostu cudna
Witam. Śliczne kwiaty i ślicznie zaprezentowane. . A co do reo to czytałam,że reo i trzykrotka to ta sama rodzina wiec trzykrotka to nazwa ogólna a reo to już odmiana (:oops: )
Mnie tez się wydaje, że to reo. W sklepach mają często nazwy "tak z grubsza" (znam tę kwestie od zaplecza a w końcu reo to "tak z grubsza" może być i trzykrotką) więc nie sugerowała bym się. Podobno też mam białego grudnika, ale jeszcze nie widziałam na nim kwiatów, tymczasem białe są najcudniejsze z cudnych Ładnie masz pokomponowane zielone kąciki
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników" Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Ja także boję się dentysty, oczy jak pięcio złotówki a rodzina zawsze musi mnie tam wpychać dosłownie Wrr i brr. Jak tam wizyta mam nadzieję, że nie chciałaś drania ukatrupić
Piękne te Twoje doniczkowce...przede wszystkim fajnie skomponowane zdjęcia
Zastanawiam się czy dobrze zobaczyłam...czy w ,,małym kąciku,, rośnie Ci weltheimia?? Jeśli tak to bardzo jestem ciekawa czy kwitła i na jaki kolor
No jestem nareszcie, ale niestety na chwilkę tylko.
Idę jeszcze uspać synka(dać mleczko ) i wtedy powklejam zdjęcia moich dzisiejszych nowości i chociaż część kuchni