Zapraszam Jadzia1 -cz.3
Ja też na wiosnę bardzo lubię żółty kolor.przy ścieżkach pozwalam się wysiewać bez opamiętania smagliczce skalnej
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
* Bożenko jeszcze miejscami leży śnieg , w ziemi niestety nie da się nic robić
*Danusiu zgadzam się z Tobą letnie fotki o tej porze wyglądają z decydowanie lepiej
*Grażynko latem to mało czasu i rzadko z dobrodziejstwa jakim jest jezioro pod nosem
*Comciu zaraz lecę do Ciebie i wszystko powiem
całą prawdę jak na spowiedzi
*Ewuniu czy smagliczka skalna to na żółto kwitnie
bo u mnie jest coś takiego ,co samo się rozsiewa i kwitnie na żółto całe lato , Ja to specjalnie zostawiam w różnych miejscach
*Tessko ok będę tak dmuchać ,że za granicę wschodnią ją wydmucham
*Izuniu u mnie dziś było znośnie ,po południu to nawet zrobiło się cieplutko i słoneczko na krótko wyszło
*Lucynko u mnie to może ja ją pogonię do jeziora
tylko ,że jest jeszcze zamarznięte
*Aduś mam nadzieję ,że niedługo będziemy mogły coś robić w ogrodzie , na jutro mam zaplanowany cały dzień , tylko nie wiem czy pogoda pozwoli
*Cynthio masz rację jak wyjdzie słonko to aż weselej się robi
Dzisiejszy spacerek , godzina 17 i jak widno

Moje Hebe myślę ,że przezimowało pięknie , jestem bardzo zadowolona .To dzięki Wam kochane -i forumowicze , bo właśnie tu dowiedziałam się ,że należy je okryć
Dziękuję za wszystkie porady .

Przywiozłam nasionka kwiatów z Krymu i zobaczcie coś wykiełkowało

To prezent od naszej Hani55 chyba ma się dobrze , bo cięgle rośnie .

*Danusiu zgadzam się z Tobą letnie fotki o tej porze wyglądają z decydowanie lepiej

*Grażynko latem to mało czasu i rzadko z dobrodziejstwa jakim jest jezioro pod nosem

*Comciu zaraz lecę do Ciebie i wszystko powiem

*Ewuniu czy smagliczka skalna to na żółto kwitnie

*Tessko ok będę tak dmuchać ,że za granicę wschodnią ją wydmucham

*Izuniu u mnie dziś było znośnie ,po południu to nawet zrobiło się cieplutko i słoneczko na krótko wyszło
*Lucynko u mnie to może ja ją pogonię do jeziora

*Aduś mam nadzieję ,że niedługo będziemy mogły coś robić w ogrodzie , na jutro mam zaplanowany cały dzień , tylko nie wiem czy pogoda pozwoli

*Cynthio masz rację jak wyjdzie słonko to aż weselej się robi

Dzisiejszy spacerek , godzina 17 i jak widno

Moje Hebe myślę ,że przezimowało pięknie , jestem bardzo zadowolona .To dzięki Wam kochane -i forumowicze , bo właśnie tu dowiedziałam się ,że należy je okryć

Przywiozłam nasionka kwiatów z Krymu i zobaczcie coś wykiełkowało

To prezent od naszej Hani55 chyba ma się dobrze , bo cięgle rośnie .

- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ŁooMatko! co ta Jadzieńka mówiJadzia1 pisze: *Empuzo dziękuję Ci kochana ,że nie zapomniałaś o mnieWięc czekam na Wiosenkę
![]()

Zapomnieć

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012