Pięknotka

Pachnie?
Aga, napisz mi w którym ogrodniczym kupujesz róże. Ja jestem często w Kielcach i staram się zawsze zajrzeć do centrum w Kostomłotach i do Agrocentrum (przy wyjeździe w stronę Sandomierza).aga13 pisze: róże są od Baranowskich , Ćwika ,Rosarium i naszego kieleckiego sklepu ogrodniczego(dominują u nas róże Poulsena-jeśli ktoś chce niech da znać jak nie teraz to w przyszłym sezonie mogę kupić i wysłać)
Ja kupuję w Agrocentrum zarówno na Sandomierskiej i Paderewskiegotulipanka pisze: Aga, napisz mi w którym ogrodniczym kupujesz róże. Ja jestem często w Kielcach i staram się zawsze zajrzeć do centrum w Kostomłotach i do Agrocentrum (przy wyjeździe w stronę Sandomierza).
Mam jednak pecha. Kiedy nie jestem, to kiepściutko z różami.
Ostatnio - tydzień temu - były róże w Agrocentrum, ale z tak wypasioną czarną plamistością, że szkoda słów.
u nas były ale tylko doniczkowe od Spasówki, Gosiu, polecam ją, jestem z niej bardzo zadowolona, ciągle kwitnie i bardzo długo trzyma kwiaty :PDeirde pisze:Wiesz, w niemieckim katalogu ona ma jeden kolor różowy ale kształt kwiatu się zgadza, ten kolor na zdjęciu - taki perłowy różowy - bardzo mi się podoba. Nie wiecie czy któraś ze szkółek w pobliżu Was ma Home & Garden z odkrytym korzeniem?