Skrawek skrawka

Zdjęcia naszych ogrodów.
Ines1977
100p
100p
Od: 3 mar 2009, o 21:52

Post »

joannna pisze:Lidko i Agnieszko mam na imie Aska
Haha sorki, zasugerowałam się postem wyżej:) Myślałam, że Lidka zna Twoje prawdziwe imię :D
Pozdrawiam. Agnieszka.
Moje ogródkowe początki
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p
Od: 18 cze 2008, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

o ranu ogród robi wrażnie i tez zwiedzany i twoj oczywiście też.
U nas najbliżej tylko OB Powsin... ale co to za porownanie...
milego dnia
Owoce dojrzewają w słońcu, Ludzie w świetle miłości!!

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Piękne tulipany!
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Asiu byłam u Ciebie już w ubiegłą środę ale coś na forum nie dało pisać a wczwartek rano wyjechałam na działkę i dzisiaj wróciłam od razu piszę piękny masz ogródek a róża
niesamowita.Ten zwiedzany wspaniały dobrej nocki i kolorowych snów życzę :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
joannna
200p
200p
Od: 29 mar 2008, o 21:51

Post »

witajcie dziewczyny
nie było mnie kilka dni bo to praca ,dom i praca a jak mam już chwile czasu jakieś problemy i na forum wejść nie mogę .
Ciesze się że podobaja wam się fotki z Leeds ,ja bardzo lubię tam jezdzić ,w lecie jest tam jeszcze piękniej a zwłaszcza w sierpniu gdy kwitna magnolie ,tak wielkich kwiatów na drzewie magnolii jak tam to jeszcze nie widziałam
.mam kilka fotek z sierpnia zeszłego roku to one
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
TAJGA 2008
1000p
1000p
Od: 5 sie 2008, o 09:44

Post »

Asiu, bardzo ładne zdjęcia z ogrodu w Leeds.
Pokazuj nam takie widoki, bo lubimy je oglądać :lol: kiedy same nie możemy tak pojechać.

Twój ogródek też fajnie wygląda. Lubię tulipany "czerwony kapturek" mam takie same.
Ciekawa jestem co nowego Ci zakwitło.
Pozdrawiam i zapraszam
Ogródek TAJGI 2008 2009 2010/2011
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Piękny ogród jak nazywa się ta roślina z wielgaśnymi liściorami pod którym masz zdjęcie :?: :?:
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Asieńko.
troszke mnie nie było ale nadrabiam powoli.
Piekny Twój skrawek, coraz wiecej w nim roslinek. Róża na pewno imponująco bedzie wyglądała jak zakwitnie. Piwonia piękna i zdrowa. Hosty juz takie dorodne.
Przepiękne widoki i te labirynty w tamtym ogrodzie-śliczne.
Murem się nie przejmuj. Jak powojnikami obrośnie to nie będzie go widać. Pięknie Asiu u Ciebie. A irysy to u mnie dopiero zaczynają. Pozdrawiam Cie serdecznie. Zajrze znów, jak czas pozwoli. :P
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
joannna
200p
200p

Post »

Witajcie dziewczyny
miło że do mnie wpadacie
Marysiu ,ta roślina to i dla mnie zagadka ,ale dowiem sie co to jest i Ci napisze .
Giguś moje jedne irysy już prekwitły ,drugie pewnie niebawem przestana mnie rozpieszczać swoim wygladem
Tajgo ,i kilka fotek co u mnie kwitnie
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

no i mój najwiekszy ale kochany szkodnik ogrodowy

Obrazek
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Witaj Asiu, żyjesz w troszkę innym klimacie.Pięknie u Ciebie, nasze piwonie jeszcze nie mają kwiatów.Ale za kilka dni jak zrobi się cieplej na pewno się rozwiną.Z przyjemnością zaglądnę do Ciebie za chwilkę. :lol:
Awatar użytkownika
joannna
200p
200p

Post »

maria5 pisze:Piękny ogród jak nazywa się ta roślina z wielgaśnymi liściorami pod którym masz zdjęcie :?: :?:
Marysiu już wiem jest to Parzeplin jego liście osiągają do1,5 do 2,9 m średnicy i osadzone są na ogonkach długości od 1,8 m do 2,5 m

Igo ciesze sie że Ci sie u mnie pododa i że do mnie wpadlaś
pozdrawiam aska
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

piwonia piękna lubię takie pełne kwiaty - widzę ze je podwiązujesz od dołu żeby szkodnik miał gdzie spacerować ...ja też mam takiego małego pieska który dla odmiany wszystko podlewa a ja go ganiam po ogrodzie :P
Awatar użytkownika
joannna
200p
200p

Post »

tak podwiązuje bo szkodnik lubi spać pod piwonią ,a jak na kota to spora jest i gałązki łamie ,a pieski potrafią podlewać i szkodzić ,ostatnio szfagier wpadł z psem o pięknym imieniu ,,sraczka,, no i owa sraczka podlala mi cały ogrodek i wykopała maciejkę .Zła byłam troszke .

ja przepraszam ze odpisuje czsem z kilku dniowym opóźnieniem ,ale czasu brak .Pracuje tylko 4 dni w tygodniu ale po 10 -12 godzin .A jak mam wolne to i posprzątać trzeba ,ugotować ,dzieckie się zająć i po wolnym. A propo gotowania zmykam bo sushi idę robić .
pozdrawiam i zapraszam na sushi aska
Awatar użytkownika
fela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2009, o 17:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześć Asiu. Podobne mury otaczają nasze domy. U siebie będę je sukcesywnie obsadzać czym się da. Mały ogródek ma tę zaletę, że nie pochłania zbyt dużo czasu. Dzięki temu mamy go więcej na wycieczki do interesujących miejsc, takich jak te, które nam prezentujesz. Sama lubię oglądać wiejskie pejzaże. Fajne jest to drzewo „przylepione” do ściany domu. Masz bardzo ładne rośliny, no i ta róża-olbrzymka :shock: ! Asiu, czy Ty mieszkasz w Gavesend czy w Gravesend? :D
Ogródek Feli
A tu wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Witaj Asiu przyszłam z rewizytą, śliczny masz skraweczek i roślinki fajne. Murem się nie przejmuj, na pewno znajdziesz odpowiednie rośliny. Pobuszuj w sklepach z roślinami a na pewno będziesz wiedziała że to ta roślina. Najczęściej przy murze sadzone są rośliny pnące. Jeśli tyle lat rosła róża możesz dosadzić więcej jest taki duży wybór. Ładnie kwitną i pachną.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”