Mario przyszłam z rewizyta i jestem pod
wrażenie prac jakie dokonałaś w tak krótkim
czasie aby stworzyć tak romantyczny zakątek,
tylko siąść i podziwiać
Dziękuję wszystkim miłym gościom za odwiedziny
Kochani, strasznie mnie rozpieszczacie tymi pochwałami, a ja ciągle nie jestem zadowolona z mojego ogrodu. Właśnie planuję przesadzania, bo przybywa mi wciąż nowych roślin
Zima wreszcie sobie poszła, dziś było plus 10C Można było już popracować w ogródku Roślinki też już się budza z zimowego snu.
Mario pierwsze zdjęcia zapowiedziały, że będzie co ogladać i tak też się stalo. Widać postępy w Twojej pracy. Miło ogląda się takie zdjęcia. No i ta wiosna u Ciebie. U mnie miejscami 50cm śniegu. Jedynie na nartach by można było pojezdzić. Do tego mrozy -10. Będę zaglądać do Ciebie, bo bardzo mi się tu podoba.
Mario,
uwierz, że zazdroszczę Ci tego, że już możesz grzebać się w ziemi...
Piękny ogród, wygląda jak wielobarwny bukiet.
Bardzo podoba mi się mur- niby taki szaro-bury ale pięknie podkreśla kolor roślin.
Szczególnie pięknie wygląda przy nim różowy łubin,
Pozdrawiam,
M.
Mario piszesz że u ciebie zima odeszła a u mnie jeszcze nie i na dodatek jeszcze więcej
dopadało śniegu tak że zima na całego zdjęcia bardzo ładne i oczywiście to co
na nich też piękne
Dzisiaj już nie było tak pięknie, ciepło co prawda, ale pochmurno. Och, bardzo cieszy widok wychodzących z ziemi roślinek
A to moje ostatnie szaleństwa zakupowe
Witaj Mario ogródek piękny nie masz czego mi zazdrościć bo Twój ogródeczek jest idealny.
No i ta wiosna już w Twoim ogródku ja myślę że jak teraz zrobi się cieplej to u mnie też już będą kwiatki.
Genia
Mario piękna przemiana z zaniedbanego kawałka ziemi na cudny ogródeczek.widzę,że mimo małej powierzchni z zakupami szalejesz ,wiem coś o tym ,wszystkie roślinki chciałoby się mieć.Malutki ogród,ale gustownie urządzony,będę podpatrywać jakich zmian dokonujesz
Mario jak dobrze że u Ciebie już wiosna można nacieszyć oczy
Obejrzałam Twoje zakupy, piękne rośliny
Mario co jest na ostatnim zdjęciu za Gloriozą i 2 liliami?
Fajnie że już możesz pogrzebać troszkę w ziemi, nie moge się doczekać kiedy ruszę do ogrodu