Dlaczego marchew źle wschodzi?
- MagdaMisia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zrobiłem experyment , jeden zagonek marchewki przykrylem agrowłókniną i nie podlewam zaś drugi jest odkryty i podlewam ,pod agro marchewka ma dwa cm i chyba jej służy, a odkryta dopiero się pokazuje ,zobaczę jaki będzie efekt końcowy tzn. która będzie ładniejsza i dorodniejsza poinformuje też o moich obserwacjach 

pozdrawiam Krzysiek
ale jak juz nie rośnie w długośc to ja tez deszczuje zeby zgrubiała ale jak rośnie wzdłuż to nieMarcin88 pisze:A to dobre. Marchew oczywiście się deszczuje i to z doskonałymi rezultatami.adamlol pisze:nie arabelio - marchew rośnie krótka i rozggałęziona gdy ma pod dostatkiem wody , ja nie podlewam , jeśli marchew ma płytko wodę to nie ciągnie głębiej w [o0szukiwaniu wody .
-
- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
adamlol pisze:ale jak już nie rośnie w długośc to ja tez deszczuje zeby zgrubiała ale jak rośnie wzdłuż to nieMarcin88 pisze:A to dobre. Marchew oczywiście się deszczuje i to z doskonałymi rezultatami.adamlol pisze:nie arabelio - marchew rośnie krótka i rozggałęziona gdy ma pod dostatkiem wody , ja nie podlewam , jeśli marchew ma płytko wodę to nie ciągnie głębiej w [o0szukiwaniu wody .
Ehhhh szkoda słów...
- Szymonambar222
- 500p
- Od: 28 gru 2008, o 08:23