Zenku wspaniałe są te Twoje wspomnienia lata, aż trudno wzrok oderwać. Czy te ciemnożółte kule na 3 od dołu zdjęciu to piwonie A ten złoty bererys jest niesamowity, rewelacyjnie odbija kolorem na tle tej całej zieleni
Zenku Agness pytała o te ciemno żółte kwiaty ja myślałam że to turki próbowałam powiększyć zdjęcie ale się nie udało.
Masz naprawdę piękny ogród mnie przydała by się taka duża miała bym gdzie sadzić kwiaty. Jeżeli to żółta piwonia to bardzo proszę zrób jej duże zdjęcie jak zakwitnie latem
Genia
AGNESS tą część ogrodu przedstawioną na zdjęciu o które pytasz , porastają różne
formy i wielkości iglaków,na samym przodzie fotki znajdują się ich miniatury.
Drzewa iglaste od początku urządzania naszego ogrodu stanowiły jego większość nasadzeń,
i tak jest do chwili obecnej.
Geniu przepraszam za nie właściwą odpowiedz, ale kwiaty to domena mojej małżonki, i według jej informaci kwiaty o które pytałaś Ty i AGNESS to aksamitki.
To mnie Zenku zastrzeliłeś patrzyłam na to zdjęcie z zupełnie innej perspektywy myślałam, że te wszystkie roślinki są dużo większe, a te iglaczki muszą malusie, dlatego aksamitka na ich tle wydaje się taka duża ,ze sądziłam, że jest to duży krzak żółtej piwonii
Zenku pospacerowałam po Twoim letnim ogrodzie (nie patrzyłam za okno), zrobiło się słonecznie, zielono, kolorowo i nastrojowo. Piękny jest Twój ogród miło w nim być. Pozdrawiam.
Witam miłych gości: Ireno-dziękuję za odwiedziny i miłe słowa, cieszę się że oglądanie zdjęć
z naszego ogrodu wprowadziło Cię w miły nastrój.
Isiu - azalie żółta i biała są krzewami 5 letnimi. Wraz z pozostałyni zostały
przesadzone i zgrupowane w jednym specjalnie przygotowanym miejscu wczesną
wiosną 2008 r.Widzę że ta przeprowadzka im nie zaszkodziła a nawet wyszła im na dobre
Alicjo - cieszę się że odwiedziłaś nasz ogród, który wraz z żoną tworzymy
według własnej koncepcji od ponad 10 lat.
Praca w ogrodzie i przebywanie w nim jest dla nas wielką przyjemnością.
Zapraszamy na wiosenny spacer po naszym ogrodzie.