Czterdziestoletni ogród w dolomitach
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Wspaniały ogród:)
Piękny w całej okazałości .Mnie szkoda ze nie mam miejsca na oczko wodno bo mam żółwia czerwonolicego i miałby gdzie popływać , tymczasem pływa w miedniczce :(Może kiedyś znajdzie się miejsce na małe oczko.Teren jaki posiadasz jest fantastyczny i mimo tylu lat i tylu obsadzeń wciąż masz masę możliwości:) Będę śledzić wątek i obserwować dalsze relacje
Piękny w całej okazałości .Mnie szkoda ze nie mam miejsca na oczko wodno bo mam żółwia czerwonolicego i miałby gdzie popływać , tymczasem pływa w miedniczce :(Może kiedyś znajdzie się miejsce na małe oczko.Teren jaki posiadasz jest fantastyczny i mimo tylu lat i tylu obsadzeń wciąż masz masę możliwości:) Będę śledzić wątek i obserwować dalsze relacje

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Czterdziestoletni ogród w dolomitach
miło tu bardzo, szkoda tylko że gospodyni nie ma
- MiCz
- 200p
- Od: 15 cze 2007, o 15:18
Też żałuję! W nowym roku Wiosna w Jej ogródku jest pewnie równie piękna
Mirka

Mirka
Pozdrawiam Mirka
- mamucik
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 7 lut 2008, o 12:37
Dzień dobry!
Powracam do mojego wątku po dziewięciu latach. Jak miło, że on jeszcze istnieje, bo dzięki temu mogę sobie powspominać
Oczywiście w moim ogrodniczym życiu przez ten czas zaszły spore zmiany, a właściwie fundamentalne
Spełniłam marzenie przeprowadzki na wieś, aby móc wreszcie założyć duży ogród, a nie taki malutki jak poprzedni.
Jestem dopiero na początku drogi i mam nadzieję zdawać relację z ogrodniczych postępów.
Powracam do mojego wątku po dziewięciu latach. Jak miło, że on jeszcze istnieje, bo dzięki temu mogę sobie powspominać

Jestem dopiero na początku drogi i mam nadzieję zdawać relację z ogrodniczych postępów.
pozdrawiam Madzia
mój wątek sprzed dziewięciu lat
mój wątek sprzed dziewięciu lat
- MiCz
- 200p
- Od: 15 cze 2007, o 15:18
Cieszę się, że jesteś.Mam nadzieję, że będą relacje z nowego ogrodu 

Pozdrawiam Mirka