Moje rośliny i roślinki cz.1
- Graszka
- 1000p
- Od: 1 gru 2007, o 15:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziś zapraszam do oglądania i komentowania moich trzech grudniczków:
(przepraszam za jakość zdjęć zrobione telefonem)
czerwony- za chwilę rozwinie pączki :P :P

biały już pokazał buzię

i różowy

Zabawna histotia była z tymi grudnikam prosiłam męża, aby kupił na giełdzie grudnika kolor bez znaczenia, bo wszystkie śliczne i czerwony i różowy, biał i łososiowy pokazywałam jak wyglądają u Was na zdjęciach. Rano dzwoni kupił mówi że, będzie kwitł na biało ma mięsiste liście. Niby wszystko się zgadza, przyjechał do domu i pokazuje.... .
Zgadnijcie co kupił?
Jak się okazało później to jeszcze wówczas nie było grudników - dopiero później jak przyszedł na nie sezon. I gdy kupił już te właściwe to dostał dużego
(przepraszam za jakość zdjęć zrobione telefonem)
czerwony- za chwilę rozwinie pączki :P :P

biały już pokazał buzię

i różowy

Zabawna histotia była z tymi grudnikam prosiłam męża, aby kupił na giełdzie grudnika kolor bez znaczenia, bo wszystkie śliczne i czerwony i różowy, biał i łososiowy pokazywałam jak wyglądają u Was na zdjęciach. Rano dzwoni kupił mówi że, będzie kwitł na biało ma mięsiste liście. Niby wszystko się zgadza, przyjechał do domu i pokazuje.... .

Zgadnijcie co kupił?
Jak się okazało później to jeszcze wówczas nie było grudników - dopiero później jak przyszedł na nie sezon. I gdy kupił już te właściwe to dostał dużego

- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne grudniczki. Widzę, ze jeszcze dużo pączkówe mają, więc długo będą kwitły
A co kupił Twój mąż to nie mam pojęcia(chyba, że nie załapałam w kontekscie wypowiedzi)

A co kupił Twój mąż to nie mam pojęcia(chyba, że nie załapałam w kontekscie wypowiedzi)

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
To może jakiegoś gruboszka, ale one chyba na biało nie kwitną 

- kati-1976

Mi też zdjęcie się nie otwiera.

Tak wiem, ma drobniutkie kwiaty w kwiatostanach ale ja sobie wyobraziłam jakieś większe kwiaty.
Szczerze na początku myślałam, że mówisz o kalanchoe(mięsiste i kwitnie na biało) ale z niego nie robi się bonsai