Zielona chatka Baby Yagi
qrna jeszcze trochę i zacznę sie rumienić a w moim wieku to głupio wygląda
treissi ja tylko żałuję ,że nie mam więcej miejsca na tego typu aranżacje podejrzałam nawet w gazecie pomysł na mini oranżerie w balonie po winie
mówię Ci super to wygląda nawet było napisane jakie rośliny si,ę do tego nadają ,bo wiadomo,że nie wszystkie
jak znajdę to wkleję ten artykuł...

treissi ja tylko żałuję ,że nie mam więcej miejsca na tego typu aranżacje podejrzałam nawet w gazecie pomysł na mini oranżerie w balonie po winie

no dziewczyny oplulam monitor jak przeczytałam o tych balonach i niepijących
bo u mnie NIKT nie pije a ja mam 4 balony nastawione z winem
po czasie sie zaczelam zastanawiać a po co mi to ? chyba będę rozdawać....mam na ścianie winogrono ,które osy namiętnie mi zżeraly i nie mając co z tym zrobić zrobiłam ....wino ,potem dostalam w ilości hurtowej brzoskwinie i jabłka porobiłam słoików od chol...y i ciut ciut z reszty zrobiłam ...wino
....tak jakoś z rozpędu mi poszło 

bo u mnie NIKT nie pije a ja mam 4 balony nastawione z winem

no ja namiętnie próbuję słodkie deserowe,takie właśnie babskie do...polizania przy kawce i ciasteczkuCzarodziej_ pisze:Ja właśnie delektuję się wytrawnym(własnej produkcji) z czarnej jeżyny bezkolcowej z mojej działki wyborne - kielich lizać. ;:13

- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko, fiołeczki ślicznie Ci kwitną, ja kiedyś ze swoimi ciągle miałam problemy...zawsze je przelewałam
Na szczęście te od Bożenki- Babopielki trzymają się pięknie i nawet zaczynają mi kwitnąć. Czy swoje w czasie kwitnienia zasilasz jakimś nawozem?

Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki