jabłka pyyyszne, prawda?
Mój taras - ogródek
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Elu
Pogoda u mnie kolejny dzień słoneczna, a że do Ciebie rzut beretem więc...
Pomyślałam sobie,że Cię dziś odwiedzę i jestem
. Papirus ładniutki, też miałam kiedyś, ładnie rósł potem nagle zżółkł i tyle go było, ale że to ciekawa roślina mam zamiar się zaopatrzyć na nowo.
Co to za krzaczek po hoście ?
Pozdrawiam cieplutko
Pogoda u mnie kolejny dzień słoneczna, a że do Ciebie rzut beretem więc...
Pomyślałam sobie,że Cię dziś odwiedzę i jestem
Co to za krzaczek po hoście ?
Pozdrawiam cieplutko
- ElzbietaaG

Danusiu bardzo mi miło, że spodobało Ci się na moim tarasie ,
Tija u mnie też była piękna pogoda ale po południu, a ten krzaczek o ile chodzi o te fioletowe kule - to są dalie(georginie)
Ewo bardzo mnie cieszą miłe słowa aż z Krakowa ;:2 ;:2 U mnie kociska mają ścieżkę spacerową na moich murach ale większego zainteresowania papirusami z ich strony nie zauważyłam. Są raczej w dobrej formie ( znaczy się papirusy...)

Tija u mnie też była piękna pogoda ale po południu, a ten krzaczek o ile chodzi o te fioletowe kule - to są dalie(georginie)
Ewo bardzo mnie cieszą miłe słowa aż z Krakowa ;:2 ;:2 U mnie kociska mają ścieżkę spacerową na moich murach ale większego zainteresowania papirusami z ich strony nie zauważyłam. Są raczej w dobrej formie ( znaczy się papirusy...)

- ElzbietaaG

- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Witaj Elu
i ja trafiłam do Twojego ogródka .Warto było
przytulne miejsce takie z klimatem .U Ciebie Elu dowiedziałam się ,że papirus może kwitnąć ,też mam w mieszkaniu takiego dużego .Ale od przyszłego roku będę go wynosiła na taras. Fajnie wypoczywacie po pracy , ja też czasami kładę się tak na trawce .Pozdrawiam milutko