Moja działka -Moje królestwo...Iwcia

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
coco12
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2008, o 12:32

Re: Moja działka -Moje królestwo...Iwcia

Post »

Dzięki za odwiedziny na razie staram się nie przejmowac tylko pracuję . Calutką działke mam juz przygotowana na zasiewy , jak tylko pogoda pozwoli zaczynam sadzic. ;:138
Awatar użytkownika
coco12
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No właśnie niedługo będziemy miec zebranie , będzie wiadomo co dalej przynajmniej w najbliższej przyszłosci. na razie posadziłam sobie cebulkę groszek i bób ,wsiałam też pietruszkę. Dosadziłam też kupione w biedronce kwiatki , kupiłam hoste ,liatrę białą, jeżówkę i jeszcze takie różowe cudo Incarvillea czy jakoś tak . Nareszcie czuc wiosnę ale roboty jeszcze co niemiara
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Iwonko przyszłam z rewizytą ,pozwiedzałam, wszystko widziałam :shock: , przeczytałam cały wątek .Masz cudną działkę i tyle różnych kwiatów , tak ładnie zagospodarowane wszystko ;:138 . Życzę Ci powodzenia w przedłużeniu dzierżawy.
Poadrawiam ;:196
Awatar użytkownika
coco12
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuje za wizytę , ja też mam nadzieję że się wszystko ułoży .
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko co tam u Ciebie , odezwij się .Pozdrawiam ;:196 ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
coco12
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dużo pracy i dużo przyjemności. Działki mamy na pewno na następne 2 lata , a póżniej nie wiadomo . Chociaż tyle i można na razie spokojnie pracowac , jak porobię zdjęcia to pokażę co mam nowego.
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko cieszę się że udało się pomyślnie załatwić . ;:138 ;:138 ;:138 Życzę dużo sił do pracy i wiele radości z kwitnących kwiatów. ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
coco12
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ostatnio kupiłam rododendrona w biedronce, ciekawa jestem czy zakwitnie, jak pójdę na działkę to porobię zdjęcia o ile nie zapomnę aparatu ;:14 . Działeczka zaczyna już ładnie wyglądac, bez ma już malutkie pączki , morelka kwitnie tak że będzie co pokazac ,ale to najprawdopodobniej dopiero po świętach
Awatar użytkownika
coco12
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moje nowe zdjęcia, miłego oglądania Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
a to moje warzywka na początek cebula groszek i rabarbar Obrazek Obrazek Obrazek
Nowy nabytek RH kupiony w biedronce - ciekawa jestem czy zakwitnie Obrazek Obrazek

Zdrowych i wesołych swiąt Wielkiej Nocy smacznego jajka i mokrego dyngusa wszystkim ;:114
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko ale masz pięknie , tyle kwiatów Ci kwitnie ,rododendron na pewno zakwitnie ,a jakie duże warzwka ;:138 ;:138 .Pozdrawiam i zapraszam do mnie ;:196
Awatar użytkownika
alexa74
100p
100p
Od: 23 sty 2011, o 23:26

Post »

Gdzie się podziewasz dzialkowiczko ;:88
Pozdrawiam Ola
zapraszam
Awatar użytkownika
coco12
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zaginęłam w akcji :;230
.Tyle czasu nie pisałam ,że aż wstyd się w końcu odzywać no ale zaryzykuję .Nie odzywałam się tyle czasu chyba z wypalenia
.Non stop nie wiadomo co z naszym ogrodem , każdy mówi coś innego .Już od jakiegoś czasu jest informacja ,że ksiądz wypowie nam dzierżawę ,tylko nie wiadomo kiedy. Nawet na jesieni jakieś kable wkopywane były na terenie ogrodu, geodeci wbijali swoje słupki.
Nie chce się już nic robić na tej działeczce poza typową uprawą warzyw . Szkoda cokolwiek sadzić bo nawet nie wiadomo czy zdąży urosnąć. ;:223. Część działkowców już nic nie robi ,szkodząc reszcie . Już teraz ksiądz uważa że skoro są zaniedbane działki to znaczy ,że nikomu nie zależy i chyba ma rację -co z tego ,że zaniedbanych jest tylko kilka .(Kilka naszych ogródków dostaje nawet nagrody w konkursach) . Na ostatnie zebranie dotyczące właśnie temu co robić i jak się bronić przyszło z 12 działkowców (działek jest 97)..ręce opadają i wszystkiego się odechciewa .
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jestem z rewizytą ;
Dobrze że się odnalazłaś w akcji, ;:306 ;:306 .
Współczuje kłopotów związanych z działką, najgorsza ta niepewność , trzymam kciuki za szybkie wyjaśnienie sprawy. ;:108 ;:108
Awatar użytkownika
Klara154
100p
100p
Od: 14 sie 2012, o 08:39
Kontakt:

Post »

O rety! To faktycznie beznadziejna niepewność. Nie dziwię się, że nie odechciewa się ludziom inwestować czas, wysiłek i pieniądze, jeżeli przyszłość ogródków tam stoi pod znakiem zapytania.
Trzymam kciuki, żeby się pozytywnie rozwiązało.
Ania
Awatar użytkownika
coco12
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję wam za słowa poparcia ,na razie wiadomo ,że ten rok istniejemy i ja już szaleje z zakupami. Kupiłam pełną reklamówkę nasionek , chociaż prawie wszystko to warzywa-już się nie mogę doczekać wiosny.
Chyba trzeba będzie się rozejrzeć za nową w nowym miejscu. Zobaczymy po zebraniu.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”