A działkę masz "perspektywiczną"

Chodzi ci o 1 zdjęcie ? Jak tak to nie jest już moja działeczka tylko ogrodowy plac zabawNalewka pisze:Aneczko, czy możesz odebrać pw (prywatną wiadomość)? Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś przeczytała nasz regulamin, skróciła stopkę i zaczęła pisać nieco bardziej uważnie, poprawiając literówki PRZED wysłaniem postu. Bardzo dziękuję![]()
A działkę masz "perspektywiczną"tzn. strasznie jeszcze dużo roboty w perspektywie, ale za to jakie wyniki będą i jaka satysfakcja! A co to jest ta konstrukcja metalowa w tle, czy to jakaś pergola, drabinka dla dzieci, altanka?
Dziękuje Kocico za miłe słowa:) Powiem Ci że nawet nie wiedziałam ze ta działka ma taki potencjał. Miło się pracuje jak widac takie zmiany. W tym tygodniu zwozimy materiał trzeba wykopać doły pod fundament i do dzieła. Mam nadzieje ze szybko postawimy altankę. Z każdym dniem bliżej celu.kocica pisze:Witaj aneczko.
Zaglądam do Twojego ogródeczka od początku i obserwuję zmiany jakie tam zachodzą. Naprawdę zabraliście się ostro do pracy:-). Miło jest zobaczayć jak ktoś daje szansę tym biednym krzaczkom, które tam przez lata porastały chwastami. Ja w swoim nowym ogrodzie - zarośniętym po pas po zakupie go - jeszcze w tym roku odkryłam nowe roślinki do wydłubania z ziemi:-). Zawsze jak odchwaszczamy kolejny skrawek to nie mogę się doczekać przynajmniej początkowego efektu z nowymi nasadzeniami:-). W takich zaniedbanych buszach bywają mniejsze i większe skarby. Życzę dużo wytrwałości i dużo roślinnych skarbów znalezionych w ziemi. Te, które już odkryliście są bardzo ładne.
Pozdrawiam, Ewa.