Początki zazielenienia mieszkania
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
A prosze Cie bardzo:-) zapraszam serdecznie:-))
Tak sie ludzilam ze skoro tyle sie nakleilam to na jutro wystarczy.. niestety.. domownic w kazdymmiejscu wywesza pierogi- i nim sie obejze zostaje tylko garstka. Ale co tam- grunt ze smakuja:-)
Jedynie pomyslu mi brak na jutrzejszy obiad. Co jutro gotujecie?
Tak sie ludzilam ze skoro tyle sie nakleilam to na jutro wystarczy.. niestety.. domownic w kazdymmiejscu wywesza pierogi- i nim sie obejze zostaje tylko garstka. Ale co tam- grunt ze smakuja:-)
Jedynie pomyslu mi brak na jutrzejszy obiad. Co jutro gotujecie?
Agnieszko ja jutro karkówkę duszę we własnym soku, do tego pęczak i fasolka szparagowa lub sałata zieona ze śmietaną lub ogórki wszelkiej maści do wyboru...... a pierogi ze szpinakiem robi moja córka ... są przepyszne!!!!!! Mogę jązapytac o przepis jak chcesz ... wiem ze robi z orzechami ... ech rozmarzyłam się 

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Basga-e tam tluszcz! sa przepyszne! robie rowniez zwykle pierogi z wody ze szpinakiem, nalesniki ze szpinakiem pod rokpolem, szpinak z czosnkiemi smietana ( zawsze jest za malo.. i kto to mowi ze dzieci szpinaku nie lubia
)
Szpinakowa lasagne- wogole uwielbiamy to zielsko:-)
Lisko- jeśli mozesz to zapytaj corki- uwielbiam wszystko ze szpinakiem:-)
Swietny pomysl - mam wolowinke piekna.. to zrobie duszona z kasza:-) Dzięki!!!!!!!!!!!

Szpinakowa lasagne- wogole uwielbiamy to zielsko:-)
Lisko- jeśli mozesz to zapytaj corki- uwielbiam wszystko ze szpinakiem:-)
Swietny pomysl - mam wolowinke piekna.. to zrobie duszona z kasza:-) Dzięki!!!!!!!!!!!
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: