Aksamitka całkiem ładnie się prezentuje na tej wiewiórce niestety nie mogłem zrobić zdjęcia z tyłu bo słońce strasznie świeciło i nic by nie było widać. W przyszłym tygodniu zamierzam zwiedzić inną część osiedla ciekawe co tam znajdę ciekawego. Pawia, Koszyk i wiewiórkę już mamy, co dalej? Sam jestem ciekaw!
Dziękuję Krzysiu - miałam rację - jest bezbłędna!!!!! Okazuje się, że na Śląsku mieszkają ludzie z dużym poczuciem humoru i fantazją: pozdrawiam (jak to się mówi na ludzi znizin "gorolka"????)
ponieważtemat jest dośc luźny, to chciałam tylko zapytać, czy mogę wstawić zdjęcia z HansaPark? To park rozrywki dla rodzin. Byliśmy tam kilkakrotnie i szaleństwo barw zawsze mnie powala...
Pozdrawiam, Iwona. moje wątki ten się nie myli co nic nie robi
Becia zgadza się to jest paw a właściwie pawie, kosze i wiewiórka na tysiącleciu. Miło widzieć znowu kogoś z regionu. Wstawiajcie zdjęcia jakiś fantastycznych miejsc bo chętnie je pooglądam. Pozdrawiam. Mile widziane kwiatowe rewelacje, kwietniki, skalniaki i oczywiście coś ekstra. Park atrakcji o którym mówisz Coccinello zapowiada się ciekawie - Zdjęcia mile widziane !
Moon_sk masz rację my Ślązacy mamy duże poczucie humoru i wbrew pozorom mieszkamy w ładnym regionie który staje się bardzo zielony. Wiele ludzi nie wie ale ogromną powierzchnię Katowic zajmują rozległe lasy, posiadamy również rezerwaty przyrody i piękne parki - co dotyczy wszystkich Śląskich miast.
Bardzo się z tego cieszę - mam nadzieję, że kiedyś zwiedzę dokładniej wasze okolice. Będę miała ku temu okazję, gdyz mój brat "wżenił" się w śląską rodzinę i na pewno go odwiedzę!
Pozdrawiam, czekam na kolejne zdjęcia
Dzisiaj wybieram się na spacer po osiedlu tylko nieco po innej jego części więc na pewno dodam jeszcze dziś nowe zdjęcia, a jak się uda to będą zdjęcia z rosarium w Chorzowie. Pozdrawiam serdecznie!
Moon_ska serdecznie zapraszam na Śląsk na pewno znajdziesz tu coś co się Tobie spodoba! Mam nadzieję że zrobisz zdjęcia!