Witaj Bożenko.
Bardzo ładny ogród się zapowiada. Tak naprawdę to już jest ślicznie a przy Takiej gospodyni i pomocnikach
będzie rewelacyjnie!Piekna magnolia..ach...
Za jakis czas znów wpadnę.
witam cie! Ciesze sie,ze podjelas decyzje w sprawie oczka-ja sie zastanawiam,tez ogladalam oczka wodne,ale nie bylo zbyt duzego wyboru.Poczekam na Twoje i wtedy byc moze sie zdecyduje.Czy u Ciebie tez jest tak bardzo zimno,wiem,ze ogrodnicy i boje sie o przymrozki,bo mam juz kwiatki na tarasie pelargonie,surfinie,scewole ,mieczyki,a w ogrodku warzywnym fasolke--wszystkie te roslinki sa wrazliwe na mroz.będę musiala jeszcze to wszystko zabezpieczyc-pozdrawiam i czekam na oczko wodne -cieplego wieczoru
Bardzo fajnie że postanowiłyście z córka zrobić coś z tym ogródkiem bo paskudził wcześniej tylko a teraz to cóż suuper ..
Ja też u siebie robiłam fotki zanim i po mojej pracy:)
Jak się potem to ogląda to nie można uwierzyć ileż cudów się dzieje i dzieje ;))
pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym upiększaniu:)
Empuzo, Acidantero, Grażynko dziękuję za miłe słowa
Dzisiaj przed południem było zimno ale na szczęście później sie zdecydowanie ociepliło ku mojemu zadowoleniu, oczywiście.Wieczorkiem uzupełniłam korę w swojej rabatce.I cóż ja dzisiaj zobaczyłam ,moja róża zakwitnie po raz pierwszy w tym roku............ ;:54 Jutro może uda mi się wkleić kilka zdjęć ;: Miłych snów dziewczynki.19
Bozenko ! Z okazji "Dnia niezapominajki" zycze Twojej Rodzinie wielu wspanialych chwil spedzonych w otoczeniu Waszych roslin i zadowolenia z pracy w ogrodku.Bozenko-nie zapomnij o mnie grazyna45
Lisko,masz rację , już nie mogę doczekać się kiedy rozkwitnie.Codziennie na nią zerkam.
Grażynko 45 nie zapominam o Tobie ,zawsze zaglądam co Ciebie lecz w tygodniu jestem taka zmęczona po pracy ,że jedynie na chwilkę wstąpię,nie zostawiając po sobie żadnego śladu.
Witaj Bożenko pospacerowałam po Twoim ogrodzie jest śliczny przepiękne roślinki widać,że bardzo o nie dbasz. A psinka cudowna uwielbiam tą rasę są takie kochaniutkie ja mam też suczke ale wilczura i kawał baby z niej,ale bardzo ją kocham i nie zamieniła bym jej na żadnego innego pieska.
Witaj Beatko. Dziękuję za miłe słowa odnośnie ogródka i mojej kochanej psinki. Ja również bardzo lubię psy rasy wilczur, przede wszystkim za ich inteligencję,lecz niestety są zbyt duże do mojego mieszkanka. Pozdrawiam cieplutko.
Pospacerowałam i popodziwiałm twoje kwitnące roślinki twojego cudnego psiaczka. A, zauważyłam też, że kaczuszka i jakiś robaczek też sięzałapali na sesję. Pozdrawiam.