Witam Krysiu.
Ja też dołączyłam do grupy zwiedzającej Twój śliczny ogród.
Twoje oczko ma taką czystą wodę, powiedz mi jak je czyścisz ?
A męża i syna to masz zdolnych
Nie czyszczę chemicznie oczka, mam dużo posadzonych roślin wodnych(takie jak lilie). Nie przejmuje się bardzo glonami. Dziękuje za komplement dla męża i syna, ale teraz mam córkę zazdrosną. To ona robi te wszystkie wspaniałe zdjęcia. Ja tylko plewie
Krysiu masz naprawdę piękny ogród
Wszystko takie przemyślane i dopracowane. Masz bardzo zdolnych domowników a córci podziękuj za tak wspaniałe zdjęcia.
Nie wychwalam kwiatów ani całej kompozycji ogrodu bo już ci wszyscy napisali jak u ciebie ślicznie
Jest naprawdę na co popatrzeć i co podziwiać
Kalinę nie przesadzam, tylko wkładam po przekwitnięciu z doniczką do ziemi. Kwitnie tak wcześnie ponieważ stoi pod ścianą, te które są w gruncie też mają dopiero pąki. Stoi na dworze cały rok.
Znowu podziwiam Twój ogród.Bez i kalina to moje ulubione, kojarzące mi się z dzieciństwem krzaczki.Tak cudnie kwitną u Ciebie.Mój bezik mały i młody jeszcze nie kwitnie,myślę,że na przyszłą wiosnę.Kalina może zakwitnie.Aha ,jeszcze do tych z dzieciństwa zaliczam jaśmin,ale on mi już trzeci rok będzie kwitł,lubię jego zapach.Fajna żabka,u mnie trafiają się tylko brązowe.Pozdrawiam.Halina.