Ogród w powijakach + mamusine hektary :P

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród w powijakach + mamusine hektary :P

Post »

Kasiu
Współczuję choroby.
Ja bym nie zdzierżyła i zaraz pognała z taczką.
Ze śmieciami mieliśmy podobnie, worki :roll: Jeszcze sporo wykopuję.
Nie wierzę ,że Kościół z VII w. :wink: W Polsce najstarszy zachowany jest z XI - XII w.
Kiedyś Byłam we Włodawie, szczegółów nie pamiętam ,ale skalę do mierzenia poziomu Bugu tak :D
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
Awatar użytkownika
Alicja125
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2015, o 00:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękną ma Twoja mama działkę, a Ty poszłaś w jej ślady ino czekać jak na wiosnę będziesz szalała oby do wiosny kochana :)
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Kasiu czy Larry to husky? :D
Współczuję chorowania a w dodatku rodzinnego, ale nieszczęścia chodzą parami ;:306
Zdrowiej Księżniczko :D
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj :wit . Prawdę mówiąc i ja "czynu" nie mogę się doczekać :;230 . Zima szybko nam zleci , tu na forum zawsze jest wesoło ;:4 . Jak ja nie lubię kiedy eM choruje ;:223 , toż to jak w reklamie pewnego preparatu na katar :;230 . Na szczęście na razie u mnie wszyscy zdrowi . Pozostaje mi życzyć Wam również zdrówka ;:196 . Piesek fajny ma kolor ;:215 . Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
Katiusha
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2014, o 13:09

Post »

:wit Domowy szpitalik się kłania.

Igo - Pewnie jakieś osoby polskiego pochodzenia jeszcze tam mieszkają. Kiedyś był most, teraz rzeka Bug skutecznie oddziela i aby przekroczyć granicę trzeba sie kopsnąć 60 km do Dorohuska. Spokojnie i sielsko ogólnie. Larry ma niebieskie gałki i uwielbia głaskanie i wszystkich ludzi, kiedy chce oczywiście ;:306 Jak nie chce to wszystkich włącznie ze mną i małżem ignoruje. Udaje, że ogłuchł Obrazek Taka trochę kocia natura Obrazek

Iwonko - wolałabym sama chorować, bo tak to jeszcze "umierającego" małża trzeba nakarmić, proszeczki podać, podrapać po pleckach.. ;:223 A no kiełbaski , słoiki z buraczkami, wędzoną szynunię mama zapakowała w paczuszkę i kurier dziś przyniesie ;:oj

Aguś - powstrzymuje mnie tylko woda lejąca się z chmur już trzeci dzień. No patrz, zjadłam X :;230 Siedemnasty miało być, już poprawiłam, co by herezji nie głosić Obrazek Taak: "Stan wody na Bugu we Włodawie.." Program Pierwszy
Polskiego Radia Obrazek

Alicjo - na areale maminym to bym poszalała ;:224

Marysiu - ponoć tak, to husky. Przynajmniej tak głosi jego książeczka zdrowia, z którą oddano go do schroniska :roll: chory facet to SAMO w SOBIE podwójne nieszczęście...Obrazek

Ewelinko - o to to właśnie! Wypisz wymaluj ten pan z reklamy :;230 Umieranie wersja hardcore. Szkoda, że zastrzyków nie dostał. Umiem robić, więc bym się odegrała z jakąś grubą igłą Obrazek

Ze wspominek na mamusinych hektarach

Długi weekend majowy. Pokolebaliśmy się z Bydzi do Włodawy. Wszystko kwitnie, ciepełko. Co wymyśliła Kasia? Synu - mówię - robimy ognisko i śpimy w namiocie! Małż się postukał w czoło i został z teściami swoimi, a my spaliśmy Obrazek

Moja latorośl POZUJE. Cóż, na szczęście ten dziwaczny yo yo yo style już mu przeszedł :;230

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ten pusty łysy placek w tle, to miejsce na basen Obrazek
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09

Post »

Kasiu
Tak myślałam :;230
W ogóle na wschodzie jest klimatycznie i fajni ludzie są. :D Jednego mam w domu no i Babuszka
Kiedyś z Rodzicami objechaliśmy Polskę rowerami w około.
Super wspomnienia właśnie z tamtych stron.
Pamiętam jeszcze oprócz nabożeństwa w Cerkwi taki motyw pt. ''Podaj łódkę'' :lol:
Stało się na brzegu Bugu i krzyczało do pana przewoźnika na drugą stronę.
Widać z mostami jest wszędzie w okolicy problem ;:224
Kasiu współczuję szpitalika i proszeczków.
Chłop chory to dramat. Podejrzewam ,że tych atrakcji ,które my mamy co miesiąc by nie przeżyli :;230
Synek trochę mi mojego przypomina ,jak był młody. Też lubiłam z nim spać w namiocie bo grzejnik niesamowity.
Ale chyba w październiku ten namiot rozbiliście :?:
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Kasiu, już, już miałam zacząć od zachwytów nad Larrym, ale zmieniłam priorytety, gdy ukazały się obrazki z Twoim synusiem w roli głównej. Porządny z niego facio, mamunię ogrzał pod namiotem, ogniska strzegł we dnie i w nocy, nawet jakąś magię nad nim uskuteczniał. ;:215 ;:138 ;:138
O piesku nie zapomniałam, też pochwalę, bo kocham zwierzęta ;:167 , a Larry szczególnie przypadł mi do gustu. ;:333 Śliczny on! ;:63 Koniecznie podrap go za uszkami i wyczochraj (delikatnie) grzbiet.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Kasiu młodemu pewnie takie nocowanie przypadło do gustu...widać że zadowolony :D ;:333
Husky to bardzo wymagająca rasa, ludzie kupują bo to przyjazny, fajny piesek, ale codzienność wygląda inaczej :D My mamy naszą Lolę już 14 lat i teraz to starsza pani, ale kiedyś było ciekawie :lol:
Awatar użytkownika
Igala
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 gru 2012, o 19:25

Post »

Syn super chłopczyk; ;:215 Pomysł z biwakiem cudowny :D Kiedys uwielbiałam biwaki harcerskie :)
Zapraszam serdecznie! Iga
Kontrolowana dzikość cz.2
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Kasiu wpadam z rewizytą ... Piesek to przystojniak o ciekawym umaszczeniu i błękitnych oczach ;:333 Syn to wesoły facet zapewne po mamusi . Fajnie się czyta Twoje opowieści więc na pewno jeszcze wpadnę ;:168
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Kasiu hortensję popodziwiałam, ogromna. ;:oj Synuś słodki z tym pozowaniem. ;:167 Nasz trzylatek, też już zaczyna pozować, jak aparat zobaczy w moim ręku. Próbuję z tym walczyć, ale ciężko idzie. ;:173
Mamy przetwory z wędzarni, to wyjątkowy rarytas. ;:215
Mieszkasz w pięknej okolicy, spacery z psiakiem miłe.
Chory M to tragedia, :roll: szybko zdrowiejcie. ;:168
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Ech takie nocowanie w namiocie, fajna rzecz ;:215 , synuś zachwycony pewnie był, my też kiedyś tak szaleliśmy, a teraz to miętkiego szukamy ;:306 no a M w takim razie szybkiego powrotu do zdrowia no i Tobie również ;:196
Awatar użytkownika
Alicja125
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2015, o 00:46

Post »

Nocowanie w namiocie super sprawa człowiek od razu staje się młodszy o kilka lat. Ja mam na działce dwa namioty i w lecie będę rozkładała. Synek super chłopak widać że mu się to podoba. Pozdrawiam :)
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

No właśnie. Jak syn zniósł biwakowanie.
Teraz to rzadkość.
Awatar użytkownika
Katiusha
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2014, o 13:09

Post »

:wit
Tak sobie hasam po waszych wątkach, że o moim zapomniałam ;:306
Drugi dzień w pracy, w końcu nie w łóżku. Czekam na weekend, bo zeszły nie zaowocował wyprawą na działkę ;:223 W sobotę było przyjęcie urodzinowe mojego małża i naszego kolegi - z okazji ich 50-tek. W niedzielę nie miałam siły a po południu były poprawiny. W poniedziałek znów nie miałam siły :;230

Usprawiedliwiłam się więc brzydką pogodą Obrazek, taki miałam widok z okna 11.11:

Obrazek

Aguś - oj tak, jest klimat i fajni ludzie. Chłop o dziwo nie umarł Obrazek choć cierpiał gorzej od Wertera :;230 Namiocik rozbiliśmy w długi weekend majowy Obrazek

Lucynko - wycałowałam i wyczochrałam Lariusza ;:167 Syna Stasia też Obrazek

Marysiu, Igo, Iwonko, Alu, Gosiu - biwakowanie uwielbiam. Obozy harcerskie - jedne z najlepszych wspomnień dzieciństwa i młodości mej ;:oj Postanowiłam więc namiastkę dziecięciu zaserwować. W sumie mu się podobało. Ziemniaczki pieczone i kiełbaski smakowały Obrazek Oglądanie gwiazd też było ciekawe. Jednakowoż złamała go trochę nieobecność kibelka i konieczność czynienia siuśpałzy na wolnym powietrzu ciemną nocą ;:306

Na wakacje kupiłam większy namocik, taki z częścią taneczną ( można w nim swobodnie stać) i sypialnią na pięć osób. do spania w nim udało mi się kilka razy namówić syna, Larrego i...moją mamę ;:209 Małż się wyłamał..

Na zdjęciu trochę tego namiotu widać, za basenem ( wiem, super zdjęcie pokazowe :;230 , ale innego jakoś nie mam Obrazek ) Oczywiście NIE jest to ten całkiem dobrze widoczny namiot "pomidorowy" w tle po prawej :;230

Obrazek

Ewuniu - witaj! Zapraszam i dziękuję ;:167

Soniu - W sumie fajnie, jak dzieci dają się obfocić. Ja w dzieciństwie chowałam się, jak tylko mogłam, czyniąc sesje fotograficzne organizowane przez moją mamę prawdziwym wyzwaniem Obrazek Przetwory NIE DOTARŁY. Paczka ZAGINEŁA Obrazek

Przyjęcie urodzinowe małża miało także swoje plusy. Ponieważ na prezenty zrzucało się kilkanaście osób, zostaliśmy zaskoczeni nowymi sprzętami na działkę ;:138
Na szczęście nie przytargano ich do restauracji Obrazek Małż dostał kartkę urodzinową z wklejonymi zdjęciami sprzętów ;:215 :

Obrazek

Leje u mnie niemiłożebnie, ale z psem trzeba chodzić, wiadomo ;:108 Wczoraj zamyśliłam się nad bylinkami w parku leśnym. Takie toto małe i kruche, a listopad im nie straszny i kwitną sobie w najlepsze. Heh Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czekam sobie do soboty Obrazek Poszaleję z grabiami Obrazek i szpadlem. Odpukać, ma byc pogoda Obrazek

Dla spragnionych Mamusinych hektarów, lelyje mamine wspomnieniowe ;:167

Obrazek
Obrazek

Do zobaczenia! Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”