Moje początki - giga45
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Giga a może Gigo? (napisz jak wolisz żeby się do Ciebie zwracać). Dziękuję za odwiedziny w moim ogródku. Oglądając Twój ogródek zwróciłem uwagę na drzewko owocowe. Proponuję przygiąć mu gałązki do poziomu (albo odważniczki-np. 0,5l butelki plastykowe z wodą/piaskiem- ilość wody/piasku zależy od elastyczności gałązek albo sznurkami/linkami do ziemi). Jeżeli drzewko jest szczepione na podkładce skarlającej to lepiej by rosło przy paliku. Drzewko będzie Ci wdzięczne i zacznie szybciej owocować. Piesek budzi mój respekt a co do wklejania zdjęć to ja dzisiaj skasowałem sobie 80 zdjęć wklejając kolejne 17. Nie wiem czy się śmiać czy płakać? Miłego relaksu na działeczce. Przemek
Witaj Gigo
Bardzo mi się podoba ten płotek, który jest w pierwszym Twoim poście. Świetny pomysł. Masz jakieś zbliżenie jego? Proszę napisz jak można go zrobić.
pozdrawiam serdecznie Agdula

Bardzo mi się podoba ten płotek, który jest w pierwszym Twoim poście. Świetny pomysł. Masz jakieś zbliżenie jego? Proszę napisz jak można go zrobić.
pozdrawiam serdecznie Agdula
Agdula
Mądrość wabi-sabi: Nic nie jest doskonałe, skończone ani wieczne.
W prawie dzikim ogrodzie ...
Mądrość wabi-sabi: Nic nie jest doskonałe, skończone ani wieczne.
W prawie dzikim ogrodzie ...
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
Witaj Kochana!
Obejrzałam wszystkie zdjęcia od początku i powiem Ci, że ukradnę sobie Twój pomysł! Ślicznie komponują się te kamienie przy ścieżkach z tymi przy klombikach! Strasznie mi się to podoba! Mam dużo kamieni na działce, takich właśnie dużych i zastanawiałam się gdzie je upchnąć i teraz już wiem! A drażni mnie to, że na chodniczek narasta sobie trawa...
Ostatni nabytek ślicznie rozkwitł! I funkie masz taką samą jak ja...
będę do Ciebie częściej zaglądać...
Obejrzałam wszystkie zdjęcia od początku i powiem Ci, że ukradnę sobie Twój pomysł! Ślicznie komponują się te kamienie przy ścieżkach z tymi przy klombikach! Strasznie mi się to podoba! Mam dużo kamieni na działce, takich właśnie dużych i zastanawiałam się gdzie je upchnąć i teraz już wiem! A drażni mnie to, że na chodniczek narasta sobie trawa...
Ostatni nabytek ślicznie rozkwitł! I funkie masz taką samą jak ja...
będę do Ciebie częściej zaglądać...