Takiego pączka znalazłam 27 kwietnia. Jak się wczoraj okazało są na innych różach jeszcze większe!
Do poklikania za 10 dni.
-- 6 maja 2018, o 09:35 --
Aniu tym razem Maroko będzie przez nas zdobywane. Zdecydowanie mogłabym zostać przy greckich klimatach, bo kocham. Em się uparł na Maroko, bo to jego marzenie od lat. No to spełniamy Emowe marzenia.
Anusia udanego wypoczynku. Ale macie fajnie.....
Tulipany masz\ miałaś teraz już pewnie \ zaje....fajne. U mnie też już wszystkie róże zapączkowane. Najbardziej się cieszę z edenki i pashminy. Największe zaś przyrosty widzę u New Dawn.
Piękna wiosna a pączusie różane to najpiękniejszy i najbardziej wyczekiwany widok.
Wspaniałego wypoczynku Aniu.
Jak wrócisz to może już pierwsze różyczki cię przywitają.
Ciekawe jaki ogród zastaniesz po powrocie
Szkoda, że w tym czasie nie będzie komu robić zdjęć
Ogród jak zwykle prezentuje się rewelacyjnie. Te masy tulipanów robią wrażenie. Zawsze podziwiam jak Ty to robisz, że sadzisz tyle cebul, a potem masz mimo wszystko pełny ogród
Ja jak sadzę cebule to nie wiem gdzie je wcisnąć, bo wokół pełno roślin
Hello martwiłam się o Ciebie... że Cię uwiąd twórczy naszedł.... No ale jesteś ... wreszcie.
Będę Cię pytać o róże i ich pielęgnację bo nabyłam kilka ... Mam Edenkę i Bonicę i Artemisa ... Nie chciałabym ich zmarnować ....
Buziaki miłego wypoczynku i cieszę się że jesteś.
O tym, że Twoje rabatki hiacyntowe, tulipanowe czy różane są cudne, nawet nie powinnam pisać, bo to przecież oczywiste Zaraz zacznie się różany spektakl i na pewno Twoje różyczki znowu nas zachwycą.
Ja jednak dzisiaj oniemiałam na widok pająka Po prostu słodziak z niego
Odpoczywaj Aniu, a później szybciutko zdaj nam relację z ogrodu. Pozdrawiam
Aneczko, dobrze, że do mnie zajrzałaś, bo gdzieś zgubiłam Twój wątek.
Cudowne masz łany tulipanów.
Z nicierpliwością czekam na powojniki.
Udanej podróży.