Bo straszą,że jeszcze to nie koniec z nimi.
Tulipanki to wytrzymałe rośliny.I twoje dzielne się podnoszą. Byłam,patrzyłam,żal tych roślin śniegu..Dziwna ta wiosna w tym roku

Magnolia z jednej strony przyłapana brązem, to z tamtej nie pokazuję.Drzew owocowych ja też bardzo żaluję, bo owocki, takie pyszne. Dobrze,że rożne ma ,to może będą inne.Ale śliwy wczesne już nie zaowocują.
Ok, mizanko dla Fiony będzie.Na razie gdzieś łazi po dworze.
A do ogródka jeszcze daleka droga.

plocczanka-Lucynko ; Kasiu100780;Maska-Marysiu To prawda, ja też tą magnolię Ann lubię.
Anny wszystkie fajne

W pąkach ma ciemny kolor różu.A w rozkwicie jasny róż od środka.

Tulipany u mnie dużo jeszcze w pakach , zimno nawet i dla tych twardzieli.
Powojniczek też, zresztą dużo roślin tez czeka na lepszą aurę i słoneczko

Tak zdjęcia zaczynam podpisywać.Może ktoś zanim ukradnie pomyśli, że sa czyjeś.
Ale rózni sa ludzie, tyl;ko żal,że tacy prowadzą firmę z roślinami.
Jak juz czytam,że innym też tak robili.Kradli, przywłaszczali zdjęcia bez żadnych skrupułów .

Fionę zaraz wygłaszczę, Tak, tak ,Hee, hee, gumiaczki dla niej, to dobre

Annes 77-Aniu Atragene ma dwie odmiany.Wczesne, piękne twardzielki. Kaiser piękny, ale masz racje ciut wrażliwy .
Jest dużo wytrzymalszych.A co myślisz o cleatisie Mazury i Marii Curie Skłodowskiej ??
Rococo

PEPSI-Małgosiu Dobrze pamietasz.Mam dwa ogrody.W mieście mały, ogarniam go na tygodniu, po pracy.
.A ten na Dębowym przeważnie na weekendy cale tam jeżdzimi i w wakacje więcej , bo tam cudny klimat,Lasy,łąki, zalew...

Jurku Witaj!
Oj, bardzo smutno takie rzeczy czytać.Taka duża firma.a tak nierzetelna i kradnie po kolei zdjęcia

Oczarjk, przecież tworzą ludzie, właściciele. To co to za ludzie bez sumień ???
Będę to podkreślać i piętnować.

Jan Paweł II

Mieszaniec tazetta