Dorotko czy powojnik to Guernsey Cream? Długo go masz? Piękny. Chyba się złamię i znów kupię wielkokwiatowe.
Glicynia też obłędna. I hiacynt oczywiście.
Witaj . Dorotko wiadome, że we wszystkim trzeba utrzymać umiar . Wisteria cudowna . Ona ma takie wyjątkowe kwiaty i w takim gronie wyglądają cudnie . Clematis również bardzo ładny . Nie mam chyba żadnego w takim kolorze ale chyba trzeba sobie sprawić . Pozdrawiam .
Dorotko ale jedno ci powiem, glicynię masz obłędną.
Powojnik jak już pięknie zakwitł... Na moje czekam z niecierpliwością. Pozdrawiam cię serdecznie i życzę ci dużo na najbliższe dni.
Dorotko Zachwycałam się Twoimi wspaniałymi widoczkami, jest naprawdę pięknie, wszystko dopieszczone i zadbane. Stworzone z wielkim gustem i dbałością o każdy szczegół. A glicynia cudna Powojnik bielusieńki Śliczny
Witaj . Skoro chwalisz to kupię tego powojnika tym bardziej, że miałam go w rękach ale zapomniałam gotówki . No cóż, tak to bywa jak ma się pieniądze cały czas na koncie . Niektóre szkółki mają możliwość płacenia kartą ale większość raczej nie . Pozdrawiam .
Powojnik wyjątkowej urody. Ja myślałam z początku, że to kamelia.
Kurczę chyba powojniki zacznę w końcu kupować. Jakieś inne rośliny u Ciebie widzę Dorota, no inny świat.
Witam , aż wstyd tak długo się nie odzywać ,ale po pracy zaraz ewakuuję się na działkę bo wbrew pozorom cały czas jest coś do zrobienia,przy tych upałach i suszy kwiaty cieszą oczy krótko ,ciągle zapowiadają deszcze i burze ale kończy się na tym ,że trochę pokropi,dzisiaj przez chwilę lunęło ,ale niestety krótki to był deszcz ,tyle że się nie kurzy,tak więc podlewam szczególnie to co w cieniu i półcieniu rośnie bo to co na słońcu to nie ma sensu
trochę zaległości