Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Irenko

Twoja działka wygląda bardzo ładnie nawet jesienią. Powiedz jak daleko jesteś z zabezpieczeniem roślin przed zimą
Na mojej działce jeszcze nic nie zrobiłam. Tydzień minął jak wróciłam ale ciągle było brzydko a teraz złapała mnie grypa.

Genia
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Ireno! Wpadłem z rewizytą i bardzo podoba mi się u Ciebie na działce. Też bym tak chciał, ale czasu nie da się przeskoczyć. Moją mam dopiero pół roku, a Ty swoją urządzasz od wielu lat. I efekt widać w każdym szczególe i miejscu. Serdecznie Ci gratuluję i będę częściej odwiedzał ten piękny zakątek, by zobaczyć wszystkie zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie!
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Isiu dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam.

Halinko u mnie to naprawdę jesień ale u Ciebie jeszcze dużo kwiatów kwitnie, zwłaszcza krokusy, też kupiłam jesienne ale nie kwitną.

Geniu jaka tam ładna jesień, zrobiły się puste rabaty, wszystko pościnane, kwiaty, które należało okryć to już pozabezpieczałam takie jak róże, hortensje i lobelie. Pogoda u mnie podobna. Wyzdrowiej szybko, czego ci życzę a zdążysz wszystko zrobić.

Jacku pięknie dziękuję za odwiedziny, miło mi, że podoba Ci się, no ale nie wiedziałam, że jesteś takim artystą, te dynie to rewelacja, naprawdę pięknie zrobiłeś, muszą w ogrodzie niezwykle wyglądać.

Serdecznie pozdrawiam młych gości.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Cie kochana Irenko. Dziękuje za odwiedziny u mnie i tak miłe przywitanie. Choć nie nadążam z nadrobieniem zaległości w czytaniu, ale koniecznie chce choc slad zostawic u kochanych moich koleżanek. Dlatego Tobie równiez dziękuję, ogród Twój jak zwykle cudny nawet jesienią. Moja działka to jedno pobojowisko ale pomału doprowdze do porządku. Brak czsu i dzień krótki. Pozdrawiam Cię serdecznie -buziaki pa. :P
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Giguś jak miło, że znowu jesteś z nami. Jesteś tak miłą osóbką, że bez Ciebie była jakaś pustka, ogrodem się nie martw, przynajmniej zrobisz wszystko za jednym zamachem, ja to robiłam na raty w zależności od przymrozków. Dziękuję za ciepłe słowa i serdecznie pozdrawiam.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Irenko

Mam nadzieję że szybko wyzdrowieje i zabiorę się ostro do pracy. Poprosiłam męża aby skosił mi trawnik to jedna czynność dla mnie mniej. Nigdy jeszcze nie zostawiłam w takim stanie działki.

Genia
Awatar użytkownika
markussch01
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lis 2007, o 22:40

Post »

Czesc Ireno !

Gdyby nie liscie, mozna by pomyslec ze lato u Ciebie jeszcze trwa-pieknie

Pozdrawiam Markus
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Geniu mam nadzieję, że naprawdę zadbasz o siebie i wyzdrowiejesz, właściwie to chyba komputer Cię leczy, pracujesz jak pszczółka i piękne zdjęcia znów pokazałaś, mnóstwo kolorowych i pięknych kwiatów, ale ślicznie!

Markusie piękne, miłe słowa piszesz, ale rzeczywistość nie jest taka piękna a do tego pogoda szaro, buro i ponuro.

Serdeczne pozdrowienia miłym gościom.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Irenko ze mną jest już coraz lepiej . A przebywanie na forum jest dla mnie bardzo ważne , nie pracuję , .dużo jestem sama w domu Zdjęcia na forum wkleja mi mąż lub syn.

Pozdrawiam Genia
Awatar użytkownika
koli
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 25 paź 2008, o 15:29

Post »

Witaj Irenko, przeleciałam Twój ogród wdłuż i wszerz, od wiosny do jesieni jest bardzo ładny i taki kolorowy, taka mnogość kwitnącego kwiecia, że aż dech zapiera.Jeśli pozwolisz zajrzę kiedy ponownie.
pozdrawiam Lila
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lilko jest mi niezwykle miło, że podobało Ci się u mnie, szkoda tylko, że te piękne miesiące tak szybko minęły, no ale jak się dobrze czujesz wśród tych kolorów to serdecznie zapraszam. Za odwiedziny dziękuję. Pozdrawiam, przyjemnego wieczoru.
Awatar użytkownika
miwia
500p
500p
Od: 2 gru 2007, o 22:46

Post »

Witam :)
Irenko, u Ciebie nadal i zielono i kolorowo :) Ślicznie :) Nie smutkuj się minionymi miesiącami, bo w tym roku wcale nie były aż takie piękne ;) A następne już za 5 miesięcy :) W tym czasie będziemy tu sobie gaworzyć i czas szybciutko zleci :)
Pozdrawiam serdecznie
Mirka
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Irenko

Mirka ma rację zima szybko minie a zawsze mamy jeszcze swoje ogrody na forum i zima im nie zaszkodzi

Pozdrawiam Genia
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57

Post »

Irenko Twój ogród pieknie sie zmienia wraz z porami
roku, pieknie ukwiecony w lecie, a teraz przebarwione
liście i chryzantemy stwarzają taki nostalgiczny klimat

Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mireczko miła z Ciebie dziewczyna, dziękuję za odwiedziny i za jesienne pocieszenia. Gdy znajdę trochę czasu to zrobię przegląd w galerii i może coś jeszcze wkleję.

Geniu u Ciebie cały czas lato, jak się wejdzie do ogrodu to żal wychodzić.

Danusiu tylko te pory roku tak szybko mijają, że trudno nadążyć za zmianami. Dziękuję za odwiedziny.

Miłego i ciepłego wieczoru.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”