Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.1
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ireno! Wpadłem z rewizytą i bardzo podoba mi się u Ciebie na działce. Też bym tak chciał, ale czasu nie da się przeskoczyć. Moją mam dopiero pół roku, a Ty swoją urządzasz od wielu lat. I efekt widać w każdym szczególe i miejscu. Serdecznie Ci gratuluję i będę częściej odwiedzał ten piękny zakątek, by zobaczyć wszystkie zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie!
Isiu dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam.
Halinko u mnie to naprawdę jesień ale u Ciebie jeszcze dużo kwiatów kwitnie, zwłaszcza krokusy, też kupiłam jesienne ale nie kwitną.
Geniu jaka tam ładna jesień, zrobiły się puste rabaty, wszystko pościnane, kwiaty, które należało okryć to już pozabezpieczałam takie jak róże, hortensje i lobelie. Pogoda u mnie podobna. Wyzdrowiej szybko, czego ci życzę a zdążysz wszystko zrobić.
Jacku pięknie dziękuję za odwiedziny, miło mi, że podoba Ci się, no ale nie wiedziałam, że jesteś takim artystą, te dynie to rewelacja, naprawdę pięknie zrobiłeś, muszą w ogrodzie niezwykle wyglądać.
Serdecznie pozdrawiam młych gości.
Halinko u mnie to naprawdę jesień ale u Ciebie jeszcze dużo kwiatów kwitnie, zwłaszcza krokusy, też kupiłam jesienne ale nie kwitną.
Geniu jaka tam ładna jesień, zrobiły się puste rabaty, wszystko pościnane, kwiaty, które należało okryć to już pozabezpieczałam takie jak róże, hortensje i lobelie. Pogoda u mnie podobna. Wyzdrowiej szybko, czego ci życzę a zdążysz wszystko zrobić.
Jacku pięknie dziękuję za odwiedziny, miło mi, że podoba Ci się, no ale nie wiedziałam, że jesteś takim artystą, te dynie to rewelacja, naprawdę pięknie zrobiłeś, muszą w ogrodzie niezwykle wyglądać.
Serdecznie pozdrawiam młych gości.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Cie kochana Irenko. Dziękuje za odwiedziny u mnie i tak miłe przywitanie. Choć nie nadążam z nadrobieniem zaległości w czytaniu, ale koniecznie chce choc slad zostawic u kochanych moich koleżanek. Dlatego Tobie równiez dziękuję, ogród Twój jak zwykle cudny nawet jesienią. Moja działka to jedno pobojowisko ale pomału doprowdze do porządku. Brak czsu i dzień krótki. Pozdrawiam Cię serdecznie -buziaki pa. :P
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Geniu mam nadzieję, że naprawdę zadbasz o siebie i wyzdrowiejesz, właściwie to chyba komputer Cię leczy, pracujesz jak pszczółka i piękne zdjęcia znów pokazałaś, mnóstwo kolorowych i pięknych kwiatów, ale ślicznie!
Markusie piękne, miłe słowa piszesz, ale rzeczywistość nie jest taka piękna a do tego pogoda szaro, buro i ponuro.
Serdeczne pozdrowienia miłym gościom.
Markusie piękne, miłe słowa piszesz, ale rzeczywistość nie jest taka piękna a do tego pogoda szaro, buro i ponuro.
Serdeczne pozdrowienia miłym gościom.
Mireczko miła z Ciebie dziewczyna, dziękuję za odwiedziny i za jesienne pocieszenia. Gdy znajdę trochę czasu to zrobię przegląd w galerii i może coś jeszcze wkleję.
Geniu u Ciebie cały czas lato, jak się wejdzie do ogrodu to żal wychodzić.
Danusiu tylko te pory roku tak szybko mijają, że trudno nadążyć za zmianami. Dziękuję za odwiedziny.
Miłego i ciepłego wieczoru.
Geniu u Ciebie cały czas lato, jak się wejdzie do ogrodu to żal wychodzić.
Danusiu tylko te pory roku tak szybko mijają, że trudno nadążyć za zmianami. Dziękuję za odwiedziny.
Miłego i ciepłego wieczoru.