Lepiej usuń te smaczne fotki , bo się nie opędzisz

.. ależ pięknie i smacznie u Ciebie:) ....
.. też chcem....

Izo ta jabłoń, to stara odmiana i nie znam dokładnie nazwy, ale w smaku są naprawdę smaczne. A ziemniaczki... chm pychachatte pisze:Gabi, jabłuszka masz cudowne! Znasz moze nazwy odmian?
A jak się robi takie ziemniaki prazone?![]()
Dzięki za miłe słowa i zapraszam ponowniealana pisze:Gabrysiu jakie piękne zdjęcia! :P Nie dość, że oko nacieszyłam tymi ślicznymi roślinami, to jeszcze takie smakowitości nam pokazujesz - mniam świeżutkie i jeszcze chyba troszkę zielone jabłka ;:13 i ta truskawka.
Ja też robiłam z kapustą w środku, a próbowałaś z udkami albo ze skrzydełkamikoza pisze:Gabi!!! U nas to danie nazywa się "kociołek"![]()
Super smakuje pieczony na ognisku!!!!Jedyna różnica to taka , ze oprócz liści kapusty na dnie - jedna z wartw środkowych to poszatkowana kapusta
![]()
Madziu wybaczKarolcia pisze:Gabrysiu,jaka ty jesteś okrutna.Pokazywać pieczone ziemniaki w środku zimyJa odrobinę inne daje składniki.W garnku są ziemniaki, kiełbasa,marchewka,cebula,burak,boczek oczywiście sól i pieprz no i smalec.Ale narobiłaś mi ochoty na te ziemniaki.Chyba muszę zrobić sobie na obiad.Wprawdzie to nie to samo co na ognisku,ale zawsze coś.Piękne zdjęcia, te po przeróbce
Pozdrowionka.Magda
Miiriam spróbuj bo to smaczne :PMiiriam pisze:Gabrysiu , dziękuję za przepis. pamietam ten smak , jeszcze z dawnych lat. Nigdy jednak takiego czegos nie robiłam. Częstowano nas z takiego kociołka zawieszonego nad ogniskiem. Było pychaMarzy mi się taki kociołek.