AGUSIU to mój raj i kocham w nim przebywać jak w dodatku kosy zaczynają swoje trele to nie chce się wracać do domu .Tulipany w tym roku długo kwitną i można sie nimi nacieszyć bo te chłody dobrze na nie wpłynęły a tak byłoby już po nich.
JOASIU mój brat mieszka parę kilometrów ode mnie, a u niego to kraina zimna ,bo ogródek ma w dole.Mój jednak jest osłonięty murem ,Z Pamelki będziesz zadowolona, bo to bardzo wigorny powojnik tak jak Polish Spirit ten to też okropny wariat .Wszystkie moje róże szaleją i niedługo zacznie sie spektakl .Jednak jedna z jesiennego zakupu tak na której kwiaty tak czekałam niestety raczej pójdzie na kompost ..no chyba ,że się jeszcze opamięta
GABI lubię kusić i niedługo zakwitną, bo widać już kolor
ELWI fotka nie oddaje całego piękna tego powojnika w realu wygląda to wprost cudownie te spadające z góry łany kwiatów .Chciałabym ,żeby okrył całą tę brzydką ścianę, bo patrzyć się na nią nie umiem .Szkoda ,że nie ma takich rzepów na łodygach

BEATKO mój Pieris ma już swoje lata i chyba się już porządnie zakorzenił .Szkoda ,ze April snow ma tak mało kwiatów lecz myślę ,że w przyszłym roku juz lepiej zakwitnie .Powinien być w bardziej słonecznym miejscu lecz gdzie mam go szukać jak słoneczne rabatki zajęte przez królowe.Jakoś w tym roku orliki rosną bez umiaru i niektóre mają co najmniej 80 cm wysokości