Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.2
- beacia0088
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.2
Kasiu dokładnie tak ,ja nie liczyłam na zwycięstwo,mnie cieszą małe rzeczy ,ale uważam,że to nie fer wobec tych co naprawdę powinni wygrać bo mają dużo ładniejsze i dojrzalsze ogrody.Ja jestem szczęśliwa bo uczciwie zajęłam 7 miejsce bez głosowania wspomaganego a to i tak dla mnie dużo.Jak na mój początkujący ogród to mega sukces
A kasa robi swoje niestety ,ale są widocznie i tacy co też chcą fer brać udział i mimo,że powinni wygrać nie głosowali wspomagając się .
Dokładnie się z Tobą zgadzam, ale za to my głosowaliśmy na Twój ogród bo nam się podobał i możesz być pewna że masz oddanych życzliwych wielbicieli
Zakupy tulipanów mam w większości takie same:)
Tym samym się melduję wróciłam ...
Pozdrawiam
Ania
Zakupy tulipanów mam w większości takie same:)
Tym samym się melduję wróciłam ...
Pozdrawiam
Ania
-
clem3

- Od: 8 lip 2014, o 15:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko szkoda, że konkurs nie do końca uczciwy był, za to nam prezentujesz przepiękne zdjęcia 
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- beacia0088

Ankos7 Aniu
clem3 Małgosiu
Kochani wpadłam na chwilkę bo w końcu znalazłam troszkę czasu i melduje się ,że jestem
Wrzesień to bardzo pracowity i szybki miesiąc bo ciągle jest coś do zrobienia,coś do załatwienia no i oczywiście początek roku szkolnego.Ja spędzam czas na zakupach w dalszym ciągu do szkoły,załatwianiu papierkowej roboty typu rodzinne itp. a to jest nie lada wyczyn i potrzeba na to wszystko dużo czasu,cierpliwości no i zdrowych nerwów
Ale pomału dobiegam do końca.Oczywiście co by mi się chyba nie nudziło to teraz mam spotkania i załatwiania do bierzmowania córki ,które już za dwa tygodnie no i zaczęły się sprawy jak i też spotkania odnośnie pierwszej Komunii Św. mojego najmłodszego syna .Tak więc ogród na razie odstawiony na bok,ale muszę i za niego się wziąć ,tylko kiedy
Dobrze,że chociaż popadało i nie muszę teraz już podlewać codziennie ,tylko szkoda,że tak strasznie wieje i takie zimno okropne,ale ponoć ma być jeszcze ciepło,oby
Kochani miłego dnia i tygodnia życzę
clem3 Małgosiu
Kochani wpadłam na chwilkę bo w końcu znalazłam troszkę czasu i melduje się ,że jestem
Wrzesień to bardzo pracowity i szybki miesiąc bo ciągle jest coś do zrobienia,coś do załatwienia no i oczywiście początek roku szkolnego.Ja spędzam czas na zakupach w dalszym ciągu do szkoły,załatwianiu papierkowej roboty typu rodzinne itp. a to jest nie lada wyczyn i potrzeba na to wszystko dużo czasu,cierpliwości no i zdrowych nerwów
Dobrze,że chociaż popadało i nie muszę teraz już podlewać codziennie ,tylko szkoda,że tak strasznie wieje i takie zimno okropne,ale ponoć ma być jeszcze ciepło,oby
Kochani miłego dnia i tygodnia życzę
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Twoje nowe nabytki tulipankowe są śliczne.
Ja też juz kupuję rózne cebulowe i dzielę na dwa ogrody

Ja też juz kupuję rózne cebulowe i dzielę na dwa ogrody
- witch
- 1000p

- Od: 9 cze 2013, o 10:16
Beatko pod koniec tygodnia ma być znów ciepło i słonecznie
Ja też się wybieram na zakupy cebulowe.
Ja też się wybieram na zakupy cebulowe.
- Daria_Eliza

- Od: 26 lut 2013, o 01:30
Beatko, ja gratuluję Ci uczciwie zdobytego 7. miejsca. Twój ogród jest bardzo młody, a i tak odniósł sukces, biorąc pod uwagę nieuczciwą konkurencję. Bardzo ładne zdjęcia z ogródka wystawiłaś na konkurs.
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Beatko, fotki cudne, jak zawsze. Niesamowite ujęcia pajęczyn. Mają urok z kropelkami deszczu.
Słoneczników zazdroszczę
Masz piękne rośliny 
Słoneczników zazdroszczę
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- beacia0088

Kochani pojawiam się znowu
Na początku chciałam podziękować za głosy w konkursie ,jest siódme miejsce z czego się ciesze jak i chciałam wam pokazać nagrody,które są dalekie od rzeczywistych o których pisano w konkursie,ale to zawsze jakaś nagroda i też bardzo cieszy
Roślinkę musiałam reanimować i chyba mi się udało ,jest to hibiskus róża chińska tzw.

oraz nawóz i opryskiwacz

anabuko1 Aniu
witch Agnieszko
Daria_Eliza Dario
iwwa Asiu
Dziękuję wam kochane za odwiedzinki i dobre słowo
Na początku chciałam podziękować za głosy w konkursie ,jest siódme miejsce z czego się ciesze jak i chciałam wam pokazać nagrody,które są dalekie od rzeczywistych o których pisano w konkursie,ale to zawsze jakaś nagroda i też bardzo cieszy
Roślinkę musiałam reanimować i chyba mi się udało ,jest to hibiskus róża chińska tzw.

oraz nawóz i opryskiwacz

anabuko1 Aniu
witch Agnieszko
Daria_Eliza Dario
iwwa Asiu
Dziękuję wam kochane za odwiedzinki i dobre słowo
- beacia0088

- beacia0088

- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Beatko kochana, gratuluję,
siódme miejsce ale uczciwie zdobyte,możesz być z siebie dumna, choć nagrody mogły być lepsze.
W ogrodzie wcale nie widać szkód po upalnym lecie, a oaza soczystej zieleni, daje dowód Twojej troski i miłości do roślin.
Za rok będzie jeszcze piękniej, bo włożona w tym roku praca zaowocuje bajecznym kwitnieniem.

W ogrodzie wcale nie widać szkód po upalnym lecie, a oaza soczystej zieleni, daje dowód Twojej troski i miłości do roślin.
Za rok będzie jeszcze piękniej, bo włożona w tym roku praca zaowocuje bajecznym kwitnieniem.
- Rozana
- 1000p

- Od: 20 wrz 2014, o 09:30
Pięknie u Ciebie a pamiętam jak roślinki były bardzo małe. 
- Daria_Eliza

- Od: 26 lut 2013, o 01:30
Beatko, ale ładne zdjęcia! Zazdroszczę Ci tych dużych krzewów i bujnych roślin!
Zauważyłam, że masz tulipanowca. Ja też posadziłam chyba w 2013 r. i w tym roku wreszcie zaczyna być go widać pośród naszego trawska łąkowego.
A Twój ile ma lat i jakiej jest wielkości?
Zauważyłam, że masz tulipanowca. Ja też posadziłam chyba w 2013 r. i w tym roku wreszcie zaczyna być go widać pośród naszego trawska łąkowego.
A Twój ile ma lat i jakiej jest wielkości?
- beacia0088

stasia_ogrod Stasiu dziękuję
Każde dobre słowo jest motywacją do dalszych działań .Ja staram się jak najlepiej potrafię i jestem zadowolona z efektów.Pewnie,że jeszcze dużo pracy prze de mną ,ale i tak już osiągnęłam swój cel.A zawsze może być jeszcze lepiej i to jest dla mnie fajne,że zawsze jest coś do zrobienia,coś się ciągle zmienia i tak leci ,ale o to właśnie w tym chodzi
Rozana Marto
Ja też pamiętam i nie mogłam się doczekać kiedy urosną ,jest już fajnie,ale czekam aż bedą jeszcze większe
Daria_Eliza Dario
Dario nie ma czego zazdrościć i u ciebie będą takie duże ,choć czekam u siebie na jeszcze większe
Mój tulipanowiec też był sadzony na jesień bodajże w tym samym roku co twój i jakoś sobie radzi .Jest moich wymiarów a to jest tak około 1.50 cm .Ja nawożę tak trzy cztery razy moje roślinki nawozem blaukorn i on im dużo daje nie wspominając ,że dużo je też podlewałam co rachunek za wodę mi to uświadomił
Co do nawozu to tak sobie myślę,ze szkoda ,że ja nie mogłabym tak się nim nawieźć,żeby troszkę podrosnąć 
Moja Lila i synuś zmęczyli się chyba czytaniem moich lektur

Każde dobre słowo jest motywacją do dalszych działań .Ja staram się jak najlepiej potrafię i jestem zadowolona z efektów.Pewnie,że jeszcze dużo pracy prze de mną ,ale i tak już osiągnęłam swój cel.A zawsze może być jeszcze lepiej i to jest dla mnie fajne,że zawsze jest coś do zrobienia,coś się ciągle zmienia i tak leci ,ale o to właśnie w tym chodzi
Rozana Marto
Ja też pamiętam i nie mogłam się doczekać kiedy urosną ,jest już fajnie,ale czekam aż bedą jeszcze większe
Daria_Eliza Dario
Dario nie ma czego zazdrościć i u ciebie będą takie duże ,choć czekam u siebie na jeszcze większe
Mój tulipanowiec też był sadzony na jesień bodajże w tym samym roku co twój i jakoś sobie radzi .Jest moich wymiarów a to jest tak około 1.50 cm .Ja nawożę tak trzy cztery razy moje roślinki nawozem blaukorn i on im dużo daje nie wspominając ,że dużo je też podlewałam co rachunek za wodę mi to uświadomił
Moja Lila i synuś zmęczyli się chyba czytaniem moich lektur