Oto wiadomość dnia: MAM KROKUSY
Co prawda żółte, a te najmniej lubię, anemiczne, ale są

Do tego zdjęcie takie sobie, ale jakie ma być, skoro robione późnym popołudniem, w deszczu kapiącym za kołnierz, autorze z pustym brzuszkiem i w towarzystwie Okamiego, przebierającego czterema nogami z okazji pójścia na spacer (czytaj: rychłego wypróżnienia się)
A w domu rozwinął swój kwiat sabotek Ho Chi Minh
Iwonko (majowa) Na szczęście topnieje

Wygląda to coraz gorzej, bo śnieg jest bardzo brudny i mokry. Oby zniknął jak najszybciej. Słyszałam o narzędziach ogrodniczych J.B. i wiosną zamówię sobie w ramach prezentu damskie: szpadel i amerykańskie widły
Dla Ciebie kolejny majowy clematis Westerplatte. Uwielbiam takie kolory.
Elwi ! Dokładnie. Nic dodać. Nic ująć
Orliki to kolejna moja miłość. Ten z mojego siewu - ma jakieś pomieszane geny... Ale mnie się podoba.
Jadziu (e-babcia)! Wbrew pozorom sto0rczyki nie są trudne w uprawie. Nie wolno ich tylko przelać. Latem podlewam odrobinę raz w tygodniu, zimą 0- raz na 2 tygodnie. Niektórzy robią kąpiele. Ja jednak mam ich za dużo
Orlik Blue barlow
Madziu (MID2006)! Ania - amoroso

Co do dendrobium, to może kupię Ci jak zobaczę? Chcesz? A powojniki... Mam ich sporo i żeby zamówić kolejne muszę mieć pomysł na to, gdzie je posadzę. Tylko to mnie powstrzymuje
Orlik Ruby port
Marzko (Sosenki4)! Akwarium to miła rzecz. Kojąca. Ale mam (niby Aga

) już żółwia i psa. Starczy. I tak ma problem, jak musze gdzieś wyjechać. O wiośnie i ja myślę, ale na razie mocno teoretycznie
Babciny liliowiec. Cudnie pachnie
Paulino (Winter)! Witam Cię w moim wątku! I zapraszam częściej
Na zachętę pięknie pachnący goździk piaskowy
Lidziu (slila1) Ależ masz cudny awatarek

Faktycznie, śniegu coraz mniej. I dobrze. Zmęczyła mnie ta zima. U nas śnieg leży od 25 XII. Raz mniej, raz więcej, ale w zasadzie bez przerwy. Starczy zatem na ten sezon

Niestety nazwy odmiany hipka nie znam. Kupowałam zupełnie innego
Stary, poczciwy łubin