Dwa dni bez działki,ach jak mnie tam ciągnie,pewnie następne różyczki rozkwitają,nie mogę ich przegapić

Może jutro z rodzicami się zabiorę? Oby tylko pogoda dopisała,bo dziś chłodno od rana i pochmurno,czasem słonko chce się przebić,ale ciężko o promyki
Jedyny pąk powojnika Maria Curie Skłodowska jeszcze się nie rozwinął,jestem ciekawa jak będzie wyglądał na żywo,bo na etykiecie wygląda jak cacko
Pepsi no tak jakoś samo wyszło
Gosiu niektóre róże w tym roku szaleją,Charles Austin przechodzi samą siebie
Edenki mają już spore pąki,czekam na dalszy rozwój:)Pewnie i Twoja niedługo zakwitnie:)Oj ta bruzdownica i u mnie łaziła po Ghislaine de Feligonde,ale z racji tego,że miała mnóstwo pąków część się ostało i zakwitnie...
Gabi Doktorek należy do zdrowych,jedynie na jesieni złapał kilka plamek po deszczach:)
Aniu mam nadzieję,że zakwitną i buchną kwieciem.Powojniki ogrodowe tworzą pąki,ale zakwitną nieco później
Monika dziękuję i zapraszam:)
Violu miło mi,że wzbudziłam w Tobie zalążek uczucia do róż

Odmian nie liczyłam,w końcu muszę to uczynić
Ciekawe kiedy zrealizujesz swój początkujący plan w związku z rabatką różaną?
Alana fakt,że róże historyczne kwitną raz,ale za to bardzo obficie i spektalularnie,czasem można oczy zgubić
Cardinal ładnie się rozrósł,ma chyba ze 3 lata i z roku na rok jest większy.Muszę pamiętać,by po kwitnieniu przyciąć pędy,by mógł już na następny rok zawiązać nowe pędy

Eden czaruje swoimi kulistymi,kremowymi i postrzępionymi płatkami
Pogoda wciąż nie dopisuje,chyba zaraz zacznie lać,ciemno się zrobiło
Jadziu Aachener Dom mam z innego źródła i jest naprawdę okazem zdrowia

Wyprostowana,duża,czekam na kwiaty:)
Powojniki na razie pną się w górę,zielono na kratkach,ale już niedługo i one się pokolorują
Charles Austin rośnie sobie wśród truskawek,ma tutaj spory przewiew,jak król sobie rośnie
Sweet Juliet angielka ma sporo takich pąków:)
Queen of Sweden pięknie wyprostowana dama czaruje
Oby pogoda się poprawiła,czekam na słoneczko