Już się szykujesz do siania? ja się wstrzymuję. W zeszłym roku posiałam zbyt szybko i potem moje siewy nie dotrwały do sadzenia. Nie mam ręki do domowych kwiatów.
Twój ogród jest bardzo kolorowy. Bardzo lubię kolory w ogrodzie. Cały czas się sprzeczamy z m. bo on chciałby miec tylko zielono. Ale przecież ogród jest taki smutny.
Gosiu hej ja też się wstrzymuję, choć to nie łatwe.Na razie posegregowałam nasiona i czekam na kolejne...domówiłam jeszcze trochę bylin... ...gdzie ja to pomieszczę...nie wiem
Masz rację ogród bez kwiatów jest smutny, na szczęście mój się nie wtrąca..nawet trawnik koszę sama
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Aniu bo ja myślę że u nas to absolutne nowości, ale w ostatnim Roku w Ogrodzie pokazali na końcu takiego kłosowce kwitnącego na pomarańczowo i zaczęłam grzebać... no śliczne są. polecam się
Martuś maki są wszędobylskie,rozsiewają się po całym ogrodzie, po roku będziesz miała piękne łany.
Zasuszone makówki polecam do stroików, bukietów. Niebawem wyślę
Marysiu a jak pachną podobno można robić z niego herbatki. Trzymaj kciuki, żeby przezimował wtedy spróbuje go rozsadzić
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Witaj Aniu Jak ja teraz lubię oglądać takie fotki na przekór zimie, bo u mnie mróz i śnieg sypie
Jak słodko Twoja kotka Princessa śpi w pudełku na mleko
Ale piękna różyczka to pewnie pnąca, bo widzę, że jest na podpórce
Piękne foteczki
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Aniu witaj
Ja mam kłosowca, tylko jeden kolor - taki niebiesko fioletowy. Sieje się, że czasami aż to jest uciążliwe. Lubią do wszelkie owady, a cała roslina ładnie pachnie.