Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
Aniu Twoje zdjęcia poprawiają nastrój- pięknie i kolorowo dzięki 

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu twoje zdjęcia jak zawsze dają po oczach,świetnie zrobione a do tego masz co pokazywać 

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
łAŁ Łał jak mówią młodzi,,jakie cuda ,ty podziwiasz moje chryzki,a ja nie wiem jak wyrazić cudne piękno jakie pokazujesz na fotkach,.Aniu jesteś profesjonalistka w dziedzinie ogrodów i fotek.
Ś liczny hipek ,podoba mi się Twój powojnik ten różowo amarantowy i gazania.

Ś liczny hipek ,podoba mi się Twój powojnik ten różowo amarantowy i gazania.

-
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
Witaj Aniu, Twój hibiskus ładnie rozrośnięty, ale piszesz że okrywałaś na zimę, też okryję bo ledwo wyszedł wiosną. Cebulowe szaleństwo na forum trwa
posadziłaś już wszystko? kupić to proste, ale posadzić to już trudniej. Ja sadziłam narcyzy a wykopałam tulipany, jak się nie oznacza to tak się ma 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu hibiskus piękny
....... a i clematisy tak ładnie jeszcze Ci kwitną.... mnóstwo masz jeszcze kwiatów w ogrodzie i taką barwną, śliczną jesień..... Zdjęcia super 

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Aniu cudowny hibiskus...a zdjęcia
...a możesz pokazać nachyłek bez zbliżenia...
nie wiedziałam że jest o takim kolorze... 

...a możesz pokazać nachyłek bez zbliżenia...

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Zdjęcia piękne
powojniki
gazanie

- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Miechunka, suchołuska/kocanka, no to Aniu piękne dekoracje jesienne możesz skomponować, będą jeszcze oko cieszyły kiedy nasze ogrody już zasną snem zimowym, oczywiście jeszcze kwiatostany hortensji do jesiennych bukietów, muszę kilka zasuszyć żeby nie straciły kolorów.
-- 23 wrz 2013, o 07:12 --
Aniu, dziękuję za identyfikację żurawki
-- 23 wrz 2013, o 07:12 --
Aniu, dziękuję za identyfikację żurawki

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
dwostr-Danusiu; smirka-Mirko;anym-Aniu; Moja michunka ma 2 latka,i chyba tylko 3 gałązki.Także jeszcze dobrze się nie rozrosła
Ale do jakiegoś bukieciku będzie.
alicjad31-Alu ;jonatanka-Asiu; Iwonko 0042- dziękuję.klematisy mnie cieszą ,bo nam je pierwszy rok, gazanie są z mojego siewu .budleję polecam
Na zakupy powiedziałam już sobie stop.Jeszcze tylko róze dokupię
usa1276-Ulu No,niestety jesień coraz bardziej ekspansywna,,, szkoda ,że już po lecie,po ciepełku,które tak lubię.Klemki jeszcze po kwituszkach kwitną i cieszą
Ewa w No właśnie,,,bzik na te roślinki totalny,,,ciąle coś człowiek kupuje i kupuje,Ile to kasy w ciągu roku wydaje,,
Dobrze,że nie zapisujemy tego
Moje trochę tylko w ziemi 1/4.W tym tygodniu planuję resztę posadzić.
misiaczekm- Piotrze Dziękuję za pochwały,U ciebie też jest pięknie.Ja też oglądałam ten program ogrodniczy.Ale to nie u mnie
Podobieńswto może tylko trochę.Avtarek mały.
Renata1962;gracha-Grażynko Dziękuję i jest mi miło,że moje zdjątka poprawiają nastrój.A też przez te deszcze,pochmurne dni,brak słońca,,,nie mamy energi
e-babcia-Jadziu Dziękuję , za miłe słowa.Tak ,ja podziwiam Toje chryzantemki, bo są śliczne,,też chcę mieś takie.Kupiłam niedawno i mam 4.nawet maja małe pączusie.Ale boję się czy ja nauczę się je właściwie przycinania
lawenda- Urszulko Tak,hibiskus kopczykuję na zimę .Moje cebulowe tylko w ziemi 1/4.W tym tygodniu planuję resztę posadzić.Ja też jak coś wsadzałam do ziemi ,to jakieś małe cebulki wykopały mi się ,Na drugi rok, chyba kupię sobie znaczniki,I nawet będzie lepiej, bo widać będzie ,gdzie można i dobrze będzie dosadzić,A tak na chybił trafił.
AGNESS-Aguś; lora- MisiuZ hibcia jestem bardzo zadowolona.Mam go tylko 2 latka,ale pięknie się rozrósł i ma dużo pąków,a kwitnie aż do mrozów
Jesień się już rozgośiła w ogrodach ,,i trzeba tylko cieszyć się tymi dniami,bo jak przyjda przymrozki,to będzie szaro i buro 
Misiu dle Ciebie specjanie nachyłek;

tesia39-Teresko Dziękuję, powojniki cieszą ,bo tylko 3 mam ubiegłoroczne,a resztę 4 to nabytki tegoroczne i myślałam ,że nie zakwitną,a one zakwitły.Gazanie też cieszą, bo są z własnego siewu
zielonajagoda-Iwonko Jeszcze to takich dekoracji się nie zabrałam,ciągle mi brak czasu,ale zrobię to.A proszę bardzo , co znam,to pomogę,mówię nazwami,,ale trochę też mam żurawek NN
Jeszcze mój ogrodowy mix ...
niecierpek balsamina

kosmos mnie zadziwia mam go pierwszy raz ale jestem bardzo zadowolona,,on kwitnie i kwitnie od lata...może już mniej efektownie,ale jeszcze kwitnie;
słoneczniczki;
ważki;

[/URL]
jeżówki;
[URL=www.fotosik.pl]
Nowa Nowa NN

hot papaya
[/URL]
meringue
[/URL]
cranberry cupcake
[/URL]
malwy jeszcze też zakwitły; kwiaty mają łudząco podobne do kwiatu hibiskusa
[/URL]
[/url]
[/url] [

alicjad31-Alu ;jonatanka-Asiu; Iwonko 0042- dziękuję.klematisy mnie cieszą ,bo nam je pierwszy rok, gazanie są z mojego siewu .budleję polecam

usa1276-Ulu No,niestety jesień coraz bardziej ekspansywna,,, szkoda ,że już po lecie,po ciepełku,które tak lubię.Klemki jeszcze po kwituszkach kwitną i cieszą

Ewa w No właśnie,,,bzik na te roślinki totalny,,,ciąle coś człowiek kupuje i kupuje,Ile to kasy w ciągu roku wydaje,,

misiaczekm- Piotrze Dziękuję za pochwały,U ciebie też jest pięknie.Ja też oglądałam ten program ogrodniczy.Ale to nie u mnie

Renata1962;gracha-Grażynko Dziękuję i jest mi miło,że moje zdjątka poprawiają nastrój.A też przez te deszcze,pochmurne dni,brak słońca,,,nie mamy energi

e-babcia-Jadziu Dziękuję , za miłe słowa.Tak ,ja podziwiam Toje chryzantemki, bo są śliczne,,też chcę mieś takie.Kupiłam niedawno i mam 4.nawet maja małe pączusie.Ale boję się czy ja nauczę się je właściwie przycinania

lawenda- Urszulko Tak,hibiskus kopczykuję na zimę .Moje cebulowe tylko w ziemi 1/4.W tym tygodniu planuję resztę posadzić.Ja też jak coś wsadzałam do ziemi ,to jakieś małe cebulki wykopały mi się ,Na drugi rok, chyba kupię sobie znaczniki,I nawet będzie lepiej, bo widać będzie ,gdzie można i dobrze będzie dosadzić,A tak na chybił trafił.

AGNESS-Aguś; lora- MisiuZ hibcia jestem bardzo zadowolona.Mam go tylko 2 latka,ale pięknie się rozrósł i ma dużo pąków,a kwitnie aż do mrozów

Misiu dle Ciebie specjanie nachyłek;

tesia39-Teresko Dziękuję, powojniki cieszą ,bo tylko 3 mam ubiegłoroczne,a resztę 4 to nabytki tegoroczne i myślałam ,że nie zakwitną,a one zakwitły.Gazanie też cieszą, bo są z własnego siewu

zielonajagoda-Iwonko Jeszcze to takich dekoracji się nie zabrałam,ciągle mi brak czasu,ale zrobię to.A proszę bardzo , co znam,to pomogę,mówię nazwami,,ale trochę też mam żurawek NN

Jeszcze mój ogrodowy mix ...
niecierpek balsamina

kosmos mnie zadziwia mam go pierwszy raz ale jestem bardzo zadowolona,,on kwitnie i kwitnie od lata...może już mniej efektownie,ale jeszcze kwitnie;

słoneczniczki;

ważki;

jeżówki;

[URL=www.fotosik.pl]
Nowa Nowa NN

hot papaya

meringue

cranberry cupcake

malwy jeszcze też zakwitły; kwiaty mają łudząco podobne do kwiatu hibiskusa

- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Hibiskus bylinowy mi się podobał ale jak mi pierwszej zimy nie przeżył bo go okryłam na zimę kopczykiem i nornice przyciągnęłam i została po nim dziura w ziemi...już mu podziękowałam !
Na cebulki w sklepach patrzę okiem obojętnym...nic mi w oko nie wpadło..jakiś przesyt mam na te różne wymyślne mieszańce ...za długo już chyba uprawiam ogródek...

Na cebulki w sklepach patrzę okiem obojętnym...nic mi w oko nie wpadło..jakiś przesyt mam na te różne wymyślne mieszańce ...za długo już chyba uprawiam ogródek...

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Aniu i ja spieszę do Twojego ogrodu bo go bardzo lubię .Takie kwiatki lubię 

- juni
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Zakupy stop -postanowione,ciekawe na jak długo.
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, ja też bardzo lubię kosmos, jest taki eteryczny a jednocześnie cały czas obsypany kwiatami. Jak tylko teściowa przekazała mi ogród to od razu go do siebie zaprosiłam
Jeżówki , no bez nich sobie też nie wyobrażam ogrodu
Ważki świetnie ujęte, ale czy one wiedziały że je w takiej chwili podglądasz

- baasik
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu
- super masz jesień, jeszcze tyle kwiatów kwitnie u Ciebie. U mnie po malwach tylko suche badyle zostały
. Śliczne masz powojniki, gazanie (uwielbiam, ale u mnie ten rok był dla nich kiepski), jeżówki... hibiskus cudny - takiego sobie właśnie zakupiłam i posadziłam. To drugie podejście
, ubiegłoroczny nie pokazał się na wiosnę. Super zdjęcia ważek i motylka 

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu ależ jeżówki..... prześliczne..... w przyszłym roku koniecznie muszę posadzić . Mam nadzieję, że te już rosnące ładnie przezimują, troszkę się o to boje, bo różne opinie słyszałam o ich delikatności
Winogronka bardzo smakowite

Winogronka bardzo smakowite