Ogródek AGNESS
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Witaj Aguś piękna pogoda dzisiaj,i na pewno twój ogród w tym słoneczku bardzo radosny,pozdrawiam 

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widzę, że bardzo lubisz bordowe żurawki.
Ja z kolei jakoś upodobałam sobie takie bardziej żarówiaste.
Ale sadzę wszystkie jak leci. Im więcej tym lepiej. Ostatnio zaczęłam ukorzeniać. Zatem materiału do sadzenia trochę jest
Ja z kolei jakoś upodobałam sobie takie bardziej żarówiaste.
Ale sadzę wszystkie jak leci. Im więcej tym lepiej. Ostatnio zaczęłam ukorzeniać. Zatem materiału do sadzenia trochę jest
- a_nie
- Od: 31 mar 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Też podziwiam Twoje żurawki, one wyglądają pięknie o każdej porze roku, a jeszcze w takich pięknych kompozycjach
. Czy mogłabyś dopisać ich nazwy- nie wszystkie poznaję 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu jesień zbliża się nieuchronnie, musimy się nią cieszyć i napawać jej pięknem....(bo naprawdę potrafi być wspaniała
) i pamiętać, że już niedługo kolejna wiosna
Iwonko żurawkami jestem oczarowana już od kilku lat i namiętnie je sadzę w każdy nawet najmniejszy wolny kącik
Gosiu ja bardzo lubię wszystkie żurawki o intensywnych barwach.... i te w czerwieniach i w rudościach i w fioletach i w bordo .... chociaż i zielono-żółte też są piękne.... im też trudno się oprzeć
One wspaniale się ukorzeniają..... nawet nie wiem, czy zdarzyło mi się, żeby jakaś sadzonka nie przyjęła się
Janku no niestety o takich maleństwach to ja nie słyszałam
Żarówiastych jest sporo, świetnie radzą sobie na słońcu, u mnie większość tak rośnie , nawet na skalniaku....... to był pierwszy rok, że trochę przypalały się listki.... ale w takie upały to nawet róże, floksy i wiele innych kwiatów dosłownie smażyło się na brązowo
Aniu cieszę się bardzo, że sadzisz żurawki, to przepiękna ozdoba przez cały rok
Marmoladka to jedna z moich ulubionych żurawek., mam ją w wielu miejscach i zawsze podziwiam
Ja znów nie rozejrzałam się za szachownicami....muszę to nadrobić
Zosiu na pewno wspaniale się wpasują w klimat Twojego ogródka i będziesz zachwycona
Asiu jakie szachownice kupiłaś??? Muszę i ja się rozejrzeć za nimi....
Małgoś i u mnie astry jeszcze czekają w pąkach, tylko jedna odmiana taka wcześniejsza.... Tak samo chryzantemki....
Aniu to naprawdę fajna plama kolorystyczna o każdej porze roku
Miłeczko jakoś tak latem tak dużo kwiatów kwitnie, że nie nadążamy pokazać wszystkiego.... teraz te kwitnące, pełne przepychu rośliny ustąpiły miejsca tym skromniejszym..... całosezonowym.... przyszedł ich czas na prezentację
Aniu cieszę się bardzo, że moje żurawkowe widoki przypadły Ci do gustu.... Kochana wybacz, ale bardzo często nazwy ulatują w niebyt.... nie przywiązuję do nich uwagi i po prostu zapominam.... jest ich tyle
cd za chwilę

Iwonko żurawkami jestem oczarowana już od kilku lat i namiętnie je sadzę w każdy nawet najmniejszy wolny kącik

Gosiu ja bardzo lubię wszystkie żurawki o intensywnych barwach.... i te w czerwieniach i w rudościach i w fioletach i w bordo .... chociaż i zielono-żółte też są piękne.... im też trudno się oprzeć

One wspaniale się ukorzeniają..... nawet nie wiem, czy zdarzyło mi się, żeby jakaś sadzonka nie przyjęła się

Janku no niestety o takich maleństwach to ja nie słyszałam

Aniu cieszę się bardzo, że sadzisz żurawki, to przepiękna ozdoba przez cały rok

Ja znów nie rozejrzałam się za szachownicami....muszę to nadrobić

Zosiu na pewno wspaniale się wpasują w klimat Twojego ogródka i będziesz zachwycona

Asiu jakie szachownice kupiłaś??? Muszę i ja się rozejrzeć za nimi....
Małgoś i u mnie astry jeszcze czekają w pąkach, tylko jedna odmiana taka wcześniejsza.... Tak samo chryzantemki....
Aniu to naprawdę fajna plama kolorystyczna o każdej porze roku

Miłeczko jakoś tak latem tak dużo kwiatów kwitnie, że nie nadążamy pokazać wszystkiego.... teraz te kwitnące, pełne przepychu rośliny ustąpiły miejsca tym skromniejszym..... całosezonowym.... przyszedł ich czas na prezentację

Aniu cieszę się bardzo, że moje żurawkowe widoki przypadły Ci do gustu.... Kochana wybacz, ale bardzo często nazwy ulatują w niebyt.... nie przywiązuję do nich uwagi i po prostu zapominam.... jest ich tyle

cd za chwilę

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Agniesiu ogród jesienny też potrafi być piękny ,Twój jest przykładem .Zauważyłam ,że zaczynają mi się podobać żurawki ,zdradź mi gdzie swoje kupiłaś ? są śliczne

- AGNESS
Gosiu cieszę się bardzo, że mimo niesamowicie ostrego słońca fotki nie są bardzo kiepskiej jakości
Madziu cieszę się, że jesteś i bardzo zapraszam
Aniu bardzo się cieszę, ze trafiłam z fotkami w Twój gust
Agatko dziękuję kochana, ciesze się, że podoba Ci się
Martusiu pogoda faktycznie dopisuje nam... jest cieplutko i pięknie....ale deszcz już naprawdę konieczny.... jest tak strasznie sucho
Jacku bardzo się cieszę, że podobają Ci się, to naprawdę świetne roślinki, pięknie dekorują każdy najsmutniejszy nawet zakątek
Ewuniu większość moich żurawek pochodzi od naszej forumowej Igi.... ma ogromny wybór i przepiękne odmiany
Ja jesień kocham i zawsze bardzo czekam aż świat przybierze jesienne barwy..... wszędzie aż się mieni od złota, bordo, purpury, rudości, brązów....coś wspaniałego..... liczę na wspaniałe babie lato

Dziś może dla odmiany kilka trawek

Madziu cieszę się, że jesteś i bardzo zapraszam

Aniu bardzo się cieszę, ze trafiłam z fotkami w Twój gust

Agatko dziękuję kochana, ciesze się, że podoba Ci się

Martusiu pogoda faktycznie dopisuje nam... jest cieplutko i pięknie....ale deszcz już naprawdę konieczny.... jest tak strasznie sucho

Jacku bardzo się cieszę, że podobają Ci się, to naprawdę świetne roślinki, pięknie dekorują każdy najsmutniejszy nawet zakątek

Ewuniu większość moich żurawek pochodzi od naszej forumowej Igi.... ma ogromny wybór i przepiękne odmiany

Ja jesień kocham i zawsze bardzo czekam aż świat przybierze jesienne barwy..... wszędzie aż się mieni od złota, bordo, purpury, rudości, brązów....coś wspaniałego..... liczę na wspaniałe babie lato

Dziś może dla odmiany kilka trawek

- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Trawki, trawki, trawki, no niech moje się rozrosną, tak mi przypadły do 

- AGNESS
Asiu śliczne szachowniczki.....strasznie je lubię
Ja kupowałam oddzielnie odmianami, białe i bordowe..... niestety wszystkie okazały się bordowe
białych nadal nie mam....
Iwonko ja długo nie dawałam się im uwieść....ale teraz mnie zachwycają..... niestety mam tylko miejsce na niewielkie....
A takie wielkie trawiska w wielkich kępach i w wielo-odmianowych nasadzeniach.... to dopiero jest widok

Iwonko ja długo nie dawałam się im uwieść....ale teraz mnie zachwycają..... niestety mam tylko miejsce na niewielkie....
A takie wielkie trawiska w wielkich kępach i w wielo-odmianowych nasadzeniach.... to dopiero jest widok

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aga,trawki też masz piękne.U nas na agrze był spory wybór,ale nie skusiłam się juz na żadną,niech rozrasta się to,co jest posadzone.
- asma
To nieładnie ...życzę sobie /nam również białych ....jak nie to dosadzę tam przebiśniegi 

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj mnie kiedyś udało się kupić oddzielnie kwitnące w donicy szachownice kostkowe , ale mam też taką mieszankę kupowaną w kartonach jesienią , nie wiem jak będzie z nimi wiosna bo w tym roku dużo było kopania na tej rabacie ,może zostały zniszczone. 

- asma
Gieniu-czy tzn,że miałas białą?
- AGNESS
Małgosiu u Ciebie sporo już ślicznych trawek.... pamiętam Twoje problemy z zamówieniem, na szczęście, jak widziałam, zaczęły ładnie rosnąć.... U mnie jest miejsce tylko na maluszki....
Asiu ja mam nadzieję, że uda mi się upolować białe....
Geniu mam nadzieję, ze jednak nic sie nie stało szachowniczkom i wiosną znów pięknie zakwitną....
U mnie po pięknych, słonecznych i cieplutkich dniach dziś się pogoda zmieniła i wreszcie popadało..... deszczyk niewielki, delikatny, ale troszkę ziemię zrosił, mam nadzieję, ze jeszcze porządnie popada, bo sucho nieprawdopodobnie....
Troszkę późno-letnich hortensjowych kolorków

Asiu ja mam nadzieję, że uda mi się upolować białe....
Geniu mam nadzieję, ze jednak nic sie nie stało szachowniczkom i wiosną znów pięknie zakwitną....
U mnie po pięknych, słonecznych i cieplutkich dniach dziś się pogoda zmieniła i wreszcie popadało..... deszczyk niewielki, delikatny, ale troszkę ziemię zrosił, mam nadzieję, ze jeszcze porządnie popada, bo sucho nieprawdopodobnie....
Troszkę późno-letnich hortensjowych kolorków