Witajcie kochane.Bardzo Wam dziekuje,że do mnie zaglądacie.Dziękuję w imieniu moich kwiatków,że sie nimi interesujecie.
Ostatnio mało czasu poswięcałam na FO.Najpierw były wiśnie,potem żniwa.A ostatnio już całkiem nie miałam dla Was głowy.Na moja rodzine spadła bardzo smutna i okropna wiadomość.Spadła na nas jak grom z jasnego nieba.Mieliśmy pogrzeb ukochanego wujka.Może ktoś powie ,a to tylko wujek ,ale często sie widywaliśmy,spędzał u nas z ciocią bardzo dużo czasu.A gdy sie nie widzieliśmy, to telefonicznie .Jeszcze nie moge sie pogodzić z Jego odejściem.Ale cóż można zrobić,takie jest życie,każdy z nas odejdzie.
Katharos,Agnisia,Justus27 -dziekuje,Wam kochane za miłe słowa.Jesteście kochane
Wiktoria-W-Wiktorio cieszę sie,że eukaliptus wpadł Ci w oko.Siałam go wiosna w tamtym roku.Tetrastigma ....no dobrze określiłaś liściory to ona ma,że ho,ho
Jak sie patrzy na kwiatki codziennie to nie widać różnicy.Wydaje sie ,że stoją w miejscu,że nie rosną.Dobrze,że można porównać z wcześniejszymi zdjęciami.Wtedy widać różnicę i to oooogromną
A teraz pochwalę sie,tak wyglądała multiflora w maju....
A tak wygląda dzisiaj .Tak sie cieszę,tak bałam się hoj,a ona kochane puściła mi przy liściu taki ....chyba będzie mi kwitła

.Nie widać na zdjeciu,bo dopiero maleńkie,i to w dwóch miejscach