Nie tylko doniczkowe cz.3
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nie tylko doniczkowe cz.3
Racja, Hokus Pokus zapisany na liście chciejstw 

- raflezja
- Od: 25 lip 2009, o 21:51
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pull!
Twoja prezentacja chryzantem jest rewelacyjna! Ale się napatrzyłam.
Zastanawiam się jednak, czy choć część wytrzyma ostrą zimę w naszym klimacie?
Zawsze myślę w jesieni o powiększaniu kolekcji, wymianach (mam trochę roślin) , ale potem zapominam.
Ten jesienny deficyt kwiatów skłania mnie do myśli pożądliwych i Twoja prezentacja podsyciła moje żądze.
Bardzo Ci dziękuję za możliwość oglądnięcia tych ciekawostek.
Twoja prezentacja chryzantem jest rewelacyjna! Ale się napatrzyłam.
Zastanawiam się jednak, czy choć część wytrzyma ostrą zimę w naszym klimacie?
Zawsze myślę w jesieni o powiększaniu kolekcji, wymianach (mam trochę roślin) , ale potem zapominam.
Ten jesienny deficyt kwiatów skłania mnie do myśli pożądliwych i Twoja prezentacja podsyciła moje żądze.
Bardzo Ci dziękuję za możliwość oglądnięcia tych ciekawostek.
Iwona
Moje wątki - spis
Moje wątki - spis
- baasik
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
Podolska - fantastyczna! 

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- baasik
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
Chyba zasłabnę z wrażenia

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
- kuleczka
- 200p
- Od: 28 kwie 2011, o 18:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale cuda
Szkoda, że nie są ogólnodostępne 

- jola1313
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Piękna róża
chryzantemy cudne.Ale przyznam,że bardziej mi się podobają drobno i średniodrobno kwiatowe.Piękne
.W tym roku posadziłam 2 kupione z przeceny,po 1zł.Wsadziłam do ziemi i zobaczymy,czy mi przezimują.Kiedyś posadziłam takie zabrane z cmentarza po przymrozkach i przysypane ziemią przezimowały.Ale bardzo późno kwitły w następnym roku.W końcu zabrałam je w inne miejsce i kolejnej zimy nie przeżyły 
Planuję zabrać i w tym roku znowu z cmentarza.Jak mróz zważy.Ale czy pogoda na to pozwoli?czy będę mogła pojechać? i czy będzie ziemia na tyle nie zmrożona by wkopać?zobaczymy

chryzantemy cudne.Ale przyznam,że bardziej mi się podobają drobno i średniodrobno kwiatowe.Piękne

Planuję zabrać i w tym roku znowu z cmentarza.Jak mróz zważy.Ale czy pogoda na to pozwoli?czy będę mogła pojechać? i czy będzie ziemia na tyle nie zmrożona by wkopać?zobaczymy
- -Iwona-
- -Moderator Forum-.
- Od: 4 lut 2011, o 13:22
Baasik witaj,dziękuję i zapraszam.
Niunia dzięki, mam zamówione jeszcze dwie róże, ciekawe co z nich wyrośnie.
Szymku witaj, dzięki i zapraszam.
Piotrze cudowna seria przepięknych chryzantem, dzięki, szukałam tych zielonych ale nie znalazłam. Ciekawe co nam teraz zaprezentujesz?
Iwonka dzięki za odwiedziny. Zapraszamy częściej.
Kuleczka witaj, dzięki i zapraszam.
Basieńko dziękujemy za odwiedziny. Tak ta róża jeszcze teraz kwitnie jednym kwiatem. Mam ją w doniczce, niedługo pójdzie do domu. Jest bardzo wrażliwa ale cudowna. Obecne foto poniżej.
Jolu dziękujemy i zapraszamy.
Ponownie ta róża i dalie które jeszcze kwitną.

Niunia dzięki, mam zamówione jeszcze dwie róże, ciekawe co z nich wyrośnie.
Szymku witaj, dzięki i zapraszam.
Piotrze cudowna seria przepięknych chryzantem, dzięki, szukałam tych zielonych ale nie znalazłam. Ciekawe co nam teraz zaprezentujesz?
Iwonka dzięki za odwiedziny. Zapraszamy częściej.
Kuleczka witaj, dzięki i zapraszam.
Basieńko dziękujemy za odwiedziny. Tak ta róża jeszcze teraz kwitnie jednym kwiatem. Mam ją w doniczce, niedługo pójdzie do domu. Jest bardzo wrażliwa ale cudowna. Obecne foto poniżej.
Jolu dziękujemy i zapraszamy.
Ponownie ta róża i dalie które jeszcze kwitną.

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Iwonko, róża jest niesamowita
też taka mi się marzy. Kupiłam jesienią podobną, mam nadzieję że ładnie przezimuje i będzie zgodna odmianowo 

Witam
A jak przechowuje się taką różę w doniczce przez zimę? Mam jedną i zastanawiam się czy jej nie wysadzić jednak na działkę.
A jak przechowuje się taką różę w doniczce przez zimę? Mam jedną i zastanawiam się czy jej nie wysadzić jednak na działkę.
- -Iwona-
- -Moderator Forum-.
- Od: 4 lut 2011, o 13:22
Tesiu dzięki, to pokaż mi swoją koniecznie na wiosnę.
Mam jeszcze dwie zamówione, też jestem ciekawa co z nich wyrośnie na przyszły rok.
Glohal witaj. Ja ją biorę niedługo na nieogrzewany strych. Zeszłą zimę miałam ją w domu i dostała przędziorka.
Pomógł mi ją uratować kolega Piotrek zabierając ją na wiosnę do swojej szklarni. Teraz będzie miała chłodniejsze pomieszczenie, może się uda przezimować ją bez kłopotów. Nie wiem czy dobrze postępuję ale boję się dać ją do gruntu.
To moje skarby, uwielbiam takie pstrokate.

Mam jeszcze dwie zamówione, też jestem ciekawa co z nich wyrośnie na przyszły rok.
Glohal witaj. Ja ją biorę niedługo na nieogrzewany strych. Zeszłą zimę miałam ją w domu i dostała przędziorka.
Pomógł mi ją uratować kolega Piotrek zabierając ją na wiosnę do swojej szklarni. Teraz będzie miała chłodniejsze pomieszczenie, może się uda przezimować ją bez kłopotów. Nie wiem czy dobrze postępuję ale boję się dać ją do gruntu.
To moje skarby, uwielbiam takie pstrokate.

- olgierdyna
- 200p
- Od: 26 sie 2013, o 10:31
Przepiękne zdjęcia chryzantem! Nie wiedziałam, że mogą być takie śliczne
Róża cudowna

Róża cudowna