Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13
Witam w Nowym Roku - niech się nam darzy!
Za komplementa moje drogie dziękuję, ale chyba to światło nie pokazało że ryczę ;-)) W każdym razie, pełnoletniam.
Kawa się zaparzyła? Komu, komu?
Za komplementa moje drogie dziękuję, ale chyba to światło nie pokazało że ryczę ;-)) W każdym razie, pełnoletniam.
Kawa się zaparzyła? Komu, komu?
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Mi jeszcze jedną
, bo jednak wczorajsza jestem, sumienie mnie z łoża zdrapało, bo zwierzyniec głodny, ale teraz już leniwie spędzam ranek! Skoro prawo jazdy masz to jesteś pełnoletnia ! jedź po ten swój skarb!
Najlepszego...

Marysiu, ależ proszę, kawa jest - poczekaj, znajdę tylko czarną filiżankę
ja też siedzę z kawą, oglądam blog z Moczarowego Ogrodu i zachwycam się jego romantycznością... jeszcze raz powtarzam, że strasznie chciałabym mieć więcej czasu na wszystko i uparcie żałuję, że na pełen etat trzeba zap*. Za oknem pełna wiosna, cudowne słońce, ciemierniki będą niedługo kwitnąć... ech, żeby ten czas do marca szybko nam zleciał! O, inwentarz do nakarmienia! Dobrze, że mi przypomniałaś, a oni jacyś cisi ;-) Skarb odebrany, w całości ;-)
Ula, najlepszego w Nowym Roku! Dla nas 2012 zbyt łaskawy rodzinnie nie był, chętnie puszczę go w niepamięć. 13stki się nie obawiam i liczę na nią!

Ula, najlepszego w Nowym Roku! Dla nas 2012 zbyt łaskawy rodzinnie nie był, chętnie puszczę go w niepamięć. 13stki się nie obawiam i liczę na nią!
Najlepszego w Nowym Roku!!!
Kawka od rana to niezastąpiona rzecz, zwłaszcza po sylwestrowych szaleństwach
!
Pozdrawiam wyspiarki
(bardzo podobała mi się Wasza wczorajsza dyskusja)!
Kawka od rana to niezastąpiona rzecz, zwłaszcza po sylwestrowych szaleństwach

Pozdrawiam wyspiarki

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Dobrze, że nie słyszą
Agnieszko a jak już będziesz miała więcej czasu to sił będziesz miała mniej, ale przynajmniej rozkoszować się można. Idę zobaczyć co tam w lesie! Dziękuję za kawusię podwójnie czarną
Pięknego leniwego dnia!

Agnieszko a jak już będziesz miała więcej czasu to sił będziesz miała mniej, ale przynajmniej rozkoszować się można. Idę zobaczyć co tam w lesie! Dziękuję za kawusię podwójnie czarną

- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Wstałam o ...święci pańscy
...godz.10.40 ...nawet kawy mi do łóżka nie podano ...zrobiłam sobie sama
.

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguniu! ...wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze w Nowym Roku! Ślicznie wyglądasz. Wczoraj napisałam posta z życzeniami ...i usunięto... 

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Aguś, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Super fota 

- bonia244
- 1000p
- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Aga piękna fotka
kochana życzę Ci spełnienia marzeń nie tylko tych ogrodowych
(a wiem że i w tym roku będzie się działo
)ale przede wszystkim lepszej atmosfery w pracy
w domu niech nadal Wam się układa jak najlepiej i szczęście niech was nie opuszcza
pozdrawiam a pomysła z hortensjowym szpalerem kupuję już to widzę

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Tradycyjnie w nowym roku tez trzeba - Dobry Agus 

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Aguś...życzę super Nowego Roczku i wszystkiego co tam sobie wymarzysz 
ach zapomniałam...super wygladasz

ach zapomniałam...super wygladasz

Doris, Julek, Bożenko, Bogusiu, Robaczku, Jagódko, Marysiu, Asiu - dziękuję, że ze mną jesteście! Swoją drogą, że też się Wam nie znudziło przez 13ście części... dobrze, że wszystkie jesteśmy małomówne!
Mam wrażenie, że rok 2013 będzie dla nas łaskawy... wszyscy wzajemnie się inspirując mamy mnóstwo ogrodowych planów, siejemy, mimo, że jesteśmy wielokrotnie beztalenciami, kupujemy róże, mimo, że warunki glebowe czy inne średnio im sprzyjają, nie poddajemy się, ucząc się od siebie, że można, że damy radę pogodzić życie zawodowe i rodzinne z ogrodowym... Pasja, która nas łączy, jest piękna!
My z PanemM dzielimy jeszcze zamiłowanie do szeroko pojętego audio-video... wiosną są targi Audio Show w Nowym Jorku i wiem, że zarówno PanM pojedzie ze mną na Gardenię czy do Szmita czy w odwiedziny do miłej forumki, to ja za nim na koniec świata, jeśli się zdecyduje, na coś, co także nas oboje fascynuje (chociaż może się to wydawać szalone!). Chciałabym, żeby nasze rodziny rozumiały nasze pasje, akceptowały je, i wspierały nas w zmienianiu i upiększaniu świata. Tego nam życzę w Nowym Roku!
A jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć popełnionego przeze mnie noworocznego klopsa, zapraszam na foto-story.
Buziaki!
Mam wrażenie, że rok 2013 będzie dla nas łaskawy... wszyscy wzajemnie się inspirując mamy mnóstwo ogrodowych planów, siejemy, mimo, że jesteśmy wielokrotnie beztalenciami, kupujemy róże, mimo, że warunki glebowe czy inne średnio im sprzyjają, nie poddajemy się, ucząc się od siebie, że można, że damy radę pogodzić życie zawodowe i rodzinne z ogrodowym... Pasja, która nas łączy, jest piękna!
My z PanemM dzielimy jeszcze zamiłowanie do szeroko pojętego audio-video... wiosną są targi Audio Show w Nowym Jorku i wiem, że zarówno PanM pojedzie ze mną na Gardenię czy do Szmita czy w odwiedziny do miłej forumki, to ja za nim na koniec świata, jeśli się zdecyduje, na coś, co także nas oboje fascynuje (chociaż może się to wydawać szalone!). Chciałabym, żeby nasze rodziny rozumiały nasze pasje, akceptowały je, i wspierały nas w zmienianiu i upiększaniu świata. Tego nam życzę w Nowym Roku!
A jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć popełnionego przeze mnie noworocznego klopsa, zapraszam na foto-story.
Buziaki!
- tu_Brzoza
- 100p
- Od: 5 gru 2012, o 07:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Noworoczne dzień dobry wszystkim!
Wstałam dziś w samo południe! Raz w roku chyba można sobie pozwolić na wielkie leniuchowanie?
Obudziłam się wcześniej, ale w Trójce dziś Top Wszechczasów i tak fanie grają, że z przyjemnością (i panem Brzozą) zostałam w łóżku. Widzę, że tu ranne ptaszki urzędują prawie od świtu. Niezmordowane jesteście!
Co widzę u siebie? Tymczasem bez jakiegokolwiek rozplanowania (i sprawdzania czy finansowo damy radę) oraz wiedzy czy byłyby dla nich odpowiednie warunki : ze 3 brzózki, bo nasza jedynaczka zbyt samotna, klon/y palmowy, berberysy, krzewuszki i hortensje, koniecznie. Może dereń i kalina, jakieś płożące iglaki, no i choineczka. Oczywiście dalie, pewnie astry, liliowce, irysy, jakaś funkia, sasanki, powojniki, winobluszcz. Jak widać kompletny misz-masz
Ty pewnie potrafiłabyś poskładać z tego coś cieszącego oko...

Wstałam dziś w samo południe! Raz w roku chyba można sobie pozwolić na wielkie leniuchowanie?
Obudziłam się wcześniej, ale w Trójce dziś Top Wszechczasów i tak fanie grają, że z przyjemnością (i panem Brzozą) zostałam w łóżku. Widzę, że tu ranne ptaszki urzędują prawie od świtu. Niezmordowane jesteście!
Szpaler owszem, ale bladawce jednak nie. Purpura - jeśli tylko uznam, że podołam. Lawenda... jeszcze nie wiem czy ją zaproszę.aguniada pisze:A propos bladawca, to nie twierdzę że pojedyncza sztuka zrobiłaby efekt wow, ale szpaler, w towarzystwie lawendy? Miód Dlaczego nie widzisz jej u siebie? Co widzisz już teraz?
Co widzę u siebie? Tymczasem bez jakiegokolwiek rozplanowania (i sprawdzania czy finansowo damy radę) oraz wiedzy czy byłyby dla nich odpowiednie warunki : ze 3 brzózki, bo nasza jedynaczka zbyt samotna, klon/y palmowy, berberysy, krzewuszki i hortensje, koniecznie. Może dereń i kalina, jakieś płożące iglaki, no i choineczka. Oczywiście dalie, pewnie astry, liliowce, irysy, jakaś funkia, sasanki, powojniki, winobluszcz. Jak widać kompletny misz-masz

Ty pewnie potrafiłabyś poskładać z tego coś cieszącego oko...
Feluś, witam noworocznie
Ja nie pofolgowałam aż tak, bo córę odbierałam po sylwestrowej imprezie... Fajnie, że się zrelaksowałaś, w końcu na co dzień nie mamy okazji dłuzej pospać...
Z wymienionych roślin, które Ci się podobają, można stworzyć interesujący ogród... podzieliłabym go na zakątki, w zależności od stanowiska wobec słońca, wyznaczyła rabaty i dobrała rośliny w nasadzeniach grupowych tak, by cały sezon rabaty były atrakcyjne. Będzie pięknie, może nawet bez bladawców!

Ja nie pofolgowałam aż tak, bo córę odbierałam po sylwestrowej imprezie... Fajnie, że się zrelaksowałaś, w końcu na co dzień nie mamy okazji dłuzej pospać...
Z wymienionych roślin, które Ci się podobają, można stworzyć interesujący ogród... podzieliłabym go na zakątki, w zależności od stanowiska wobec słońca, wyznaczyła rabaty i dobrała rośliny w nasadzeniach grupowych tak, by cały sezon rabaty były atrakcyjne. Będzie pięknie, może nawet bez bladawców!

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Aguś no niesamowici jestescie z tymi pasjami....fajne to bardzo i nadaje sens zyciu ....
ja sobie nie wyobrażam nie mieć jakiegoś pozytywnego bzika ...no jak to to to tak
chyba bym sie zanudziła na smierć
Hej czekam na goracego klopsa...wyglada superowo 

ja sobie nie wyobrażam nie mieć jakiegoś pozytywnego bzika ...no jak to to to tak