Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Post »

Witam w Nowym Roku - niech się nam darzy!

Za komplementa moje drogie dziękuję, ale chyba to światło nie pokazało że ryczę ;-)) W każdym razie, pełnoletniam.

Kawa się zaparzyła? Komu, komu?
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Mi jeszcze jedną :heja, bo jednak wczorajsza jestem, sumienie mnie z łoża zdrapało, bo zwierzyniec głodny, ale teraz już leniwie spędzam ranek! Skoro prawo jazdy masz to jesteś pełnoletnia ! jedź po ten swój skarb! ;:167 Najlepszego...
x-ag-a
---

Post »

Marysiu, ależ proszę, kawa jest - poczekaj, znajdę tylko czarną filiżankę :) ja też siedzę z kawą, oglądam blog z Moczarowego Ogrodu i zachwycam się jego romantycznością... jeszcze raz powtarzam, że strasznie chciałabym mieć więcej czasu na wszystko i uparcie żałuję, że na pełen etat trzeba zap*. Za oknem pełna wiosna, cudowne słońce, ciemierniki będą niedługo kwitnąć... ech, żeby ten czas do marca szybko nam zleciał! O, inwentarz do nakarmienia! Dobrze, że mi przypomniałaś, a oni jacyś cisi ;-) Skarb odebrany, w całości ;-)
Ula, najlepszego w Nowym Roku! Dla nas 2012 zbyt łaskawy rodzinnie nie był, chętnie puszczę go w niepamięć. 13stki się nie obawiam i liczę na nią!
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Najlepszego w Nowym Roku!!!
Kawka od rana to niezastąpiona rzecz, zwłaszcza po sylwestrowych szaleństwach :wink: !
Pozdrawiam wyspiarki :wit (bardzo podobała mi się Wasza wczorajsza dyskusja)!
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dobrze, że nie słyszą :;230
Agnieszko a jak już będziesz miała więcej czasu to sił będziesz miała mniej, ale przynajmniej rozkoszować się można. Idę zobaczyć co tam w lesie! Dziękuję za kawusię podwójnie czarną ;:196 Pięknego leniwego dnia!
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Wstałam o ...święci pańscy :shock: ...godz.10.40 ...nawet kawy mi do łóżka nie podano ...zrobiłam sobie sama ;:145 .
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Aguniu! ...wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze w Nowym Roku! Ślicznie wyglądasz. Wczoraj napisałam posta z życzeniami ...i usunięto... ;:196
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Aguś, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ;:138 Super fota ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Aga piękna fotka ;:136 kochana życzę Ci spełnienia marzeń nie tylko tych ogrodowych ;:224 (a wiem że i w tym roku będzie się działo ;:oj )ale przede wszystkim lepszej atmosfery w pracy ;:108 w domu niech nadal Wam się układa jak najlepiej i szczęście niech was nie opuszcza ;:167 pozdrawiam a pomysła z hortensjowym szpalerem kupuję już to widzę ;:oj
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Tradycyjnie w nowym roku tez trzeba - Dobry Agus :wit
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Aguś...życzę super Nowego Roczku i wszystkiego co tam sobie wymarzysz ;:196
ach zapomniałam...super wygladasz ;:196
x-ag-a
---

Post »

Doris, Julek, Bożenko, Bogusiu, Robaczku, Jagódko, Marysiu, Asiu - dziękuję, że ze mną jesteście! Swoją drogą, że też się Wam nie znudziło przez 13ście części... dobrze, że wszystkie jesteśmy małomówne!
Mam wrażenie, że rok 2013 będzie dla nas łaskawy... wszyscy wzajemnie się inspirując mamy mnóstwo ogrodowych planów, siejemy, mimo, że jesteśmy wielokrotnie beztalenciami, kupujemy róże, mimo, że warunki glebowe czy inne średnio im sprzyjają, nie poddajemy się, ucząc się od siebie, że można, że damy radę pogodzić życie zawodowe i rodzinne z ogrodowym... Pasja, która nas łączy, jest piękna!
My z PanemM dzielimy jeszcze zamiłowanie do szeroko pojętego audio-video... wiosną są targi Audio Show w Nowym Jorku i wiem, że zarówno PanM pojedzie ze mną na Gardenię czy do Szmita czy w odwiedziny do miłej forumki, to ja za nim na koniec świata, jeśli się zdecyduje, na coś, co także nas oboje fascynuje (chociaż może się to wydawać szalone!). Chciałabym, żeby nasze rodziny rozumiały nasze pasje, akceptowały je, i wspierały nas w zmienianiu i upiększaniu świata. Tego nam życzę w Nowym Roku!
A jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć popełnionego przeze mnie noworocznego klopsa, zapraszam na foto-story.
Buziaki!
Awatar użytkownika
tu_Brzoza
100p
100p
Od: 5 gru 2012, o 07:44

Post »

Noworoczne dzień dobry wszystkim!
:wit

Wstałam dziś w samo południe! Raz w roku chyba można sobie pozwolić na wielkie leniuchowanie?
Obudziłam się wcześniej, ale w Trójce dziś Top Wszechczasów i tak fanie grają, że z przyjemnością (i panem Brzozą) zostałam w łóżku. Widzę, że tu ranne ptaszki urzędują prawie od świtu. Niezmordowane jesteście!
aguniada pisze:A propos bladawca, to nie twierdzę że pojedyncza sztuka zrobiłaby efekt wow, ale szpaler, w towarzystwie lawendy? Miód Dlaczego nie widzisz jej u siebie? Co widzisz już teraz?
Szpaler owszem, ale bladawce jednak nie. Purpura - jeśli tylko uznam, że podołam. Lawenda... jeszcze nie wiem czy ją zaproszę.
Co widzę u siebie? Tymczasem bez jakiegokolwiek rozplanowania (i sprawdzania czy finansowo damy radę) oraz wiedzy czy byłyby dla nich odpowiednie warunki : ze 3 brzózki, bo nasza jedynaczka zbyt samotna, klon/y palmowy, berberysy, krzewuszki i hortensje, koniecznie. Może dereń i kalina, jakieś płożące iglaki, no i choineczka. Oczywiście dalie, pewnie astry, liliowce, irysy, jakaś funkia, sasanki, powojniki, winobluszcz. Jak widać kompletny misz-masz :roll:
Ty pewnie potrafiłabyś poskładać z tego coś cieszącego oko...
x-ag-a
---

Post »

Feluś, witam noworocznie :wit
Ja nie pofolgowałam aż tak, bo córę odbierałam po sylwestrowej imprezie... Fajnie, że się zrelaksowałaś, w końcu na co dzień nie mamy okazji dłuzej pospać...
Z wymienionych roślin, które Ci się podobają, można stworzyć interesujący ogród... podzieliłabym go na zakątki, w zależności od stanowiska wobec słońca, wyznaczyła rabaty i dobrała rośliny w nasadzeniach grupowych tak, by cały sezon rabaty były atrakcyjne. Będzie pięknie, może nawet bez bladawców! :)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Aguś no niesamowici jestescie z tymi pasjami....fajne to bardzo i nadaje sens zyciu .... ;:215
ja sobie nie wyobrażam nie mieć jakiegoś pozytywnego bzika ...no jak to to to tak :roll: chyba bym sie zanudziła na smierć :wink: ;:304 Hej czekam na goracego klopsa...wyglada superowo ;:333
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”