Ogródek Robaczka cz. 4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 4

Post »

Kasiu, jesteś moją idolką :D Serio ;:333 Cały czas jak tylko myślę o różach i romantycznej rabacie, to zawsze mam przed oczami Twoje wątki o Twoim ogrodzie.
Jestem zafascynowana tym w jak krótkim czasie doszłaś do tak spektakularnych efektów ;:167
Dusza artystyczna i determinacja-podziwiam :D
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Już sobie wyobrażam jak to wszystko bedzie wyglądało w przyszłym roku. Jak te wszystkie róże zakwitną ;:oj
Ja w ten weeken popracowałam tylko odrobinę, czyli posadziłam jeżówki. Trochę podlałam i to wszystko. A miałam się wziąc za porządki.
Czasu nie starcza :roll:
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dorotko, dzięki za info o konkursie ;:196 Taki kalendarz z ulubionymi ogrodami to świetna sprawa, wrzuciłam foty, ale przy takiej konkurencji chyba muszę sobie swój wydrukować :;230 Dlaczego nie lubisz białych róż? Są piękne ;:170
Danusiu, dziękuję bardzo za serdeczności i uznanie ;:180 Miło mi, że wpadłaś na wirtualną kawkę ;:138 Mam nadzieję, że w realu też mnie kiedyś odwiedzisz ;:196
Julek, oby sie poskładało wszystko tak, żeby było okejos ;:209 Czekam na info!
Gabrysiu, witaj w moim ogródku :wit Dziękuję, ja też uwielbiam lawendę, dzisiaj sadziłam kolejne krzaczki ;:173
Martuś, byłoby super spotkać się w sobotę ;:4 Foty wrzuciłam i bez wględu na werdykt kalendarz zamawiam, super pomysł ;:333
Majka, dzisiaj też kicałam między dołami, a po południu byłam u Ewy - podliczyłam zamówione róże i wychodzi na to, że mam do posadzenia jeszcze więcej niż Ty :;230 Tyle że na raty, więc daję radę :lol:
Madziu, serce rośnie od takich słów, baaaaardzo dziękuję ;:196 Jeszcze sporo przede mną, ale cieszą mnie efekty, miło mi, że podzielasz moje zdanie.
Gosia, jakie jeżówki sadziłaś? Ja miałam dzień wypoczynkowo-ogrodowy :D Wsadziłam parę bylin i lawendę, ale bez szaleństw. Potem odpoczywałam na tarasie w słonku ;:170
Dzisiaj dla odmiany ja załapałam za łopatkę, a M za aparat :D
Tak się sadzi lawenda...
Obrazek

i ostróżki..
Obrazek

Nic tak nie cieszy jak wykonana praca :D
Obrazek

Chwila dla papparazzi :;230
Obrazek

Dzisiejsze takie tam..do znudzenia ;:131
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No to lecimy na różowo.. ;-))

Parole
Obrazek

Home & Garden
Obrazek

Muzykanci
Obrazek

James Galway
Obrazek

Pastella
Obrazek

Obrazek

Sour Emmanuelle
Obrazek

Aspirine Rose
Obrazek
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Kasiu jak Ty to robisz że twój ogród nie rozróżnia pór roku?? Cudnie u ciebie o każdej porze, dniu i godzinie...cudnie a jeszcze zobaczyć uśmiechniętą właścicielkę w moim ulubionym kolorze ;:196 Widzę że Ty nie próżnujesz i dalej sadzisz i planujesz ;:180 a ja jakoś zaczęłam odpoczywać :lol:
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

no byłoby super dlatego zamawiam przyszłą sobotę na przyjazd....i obmyślam plan jak tatkę namówić by mnie przywiózł....muszę teraz tylko znaleźć przekupne ;:183
a jak nie to komunikacja miejska pozostaje :uszy
i te takie tam.......mi się nigdy i to przenigdy nie znudzą ;:oj ;:196 ;:168
zaś pomysł z lawendą i różami to mi się diabelnie podoba! zapach uwielbiam ;:167
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Milo Cie zobaczyc lawentowa dziewuszko :wit
Jednak slonce w ogrodzie robi niesamowite wrazenie - normalnie jakby lato u Ciebie zostalo ;:3 Podobno mozemy liczyc jeszcze na 2 przyjazne tygodnie tz tylko z lekkimi zalamaniami, tak ze nie jest zle i trzeba tankowac :;230
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Do podziwiania jak zwykle wszystko: od właścicielki z pięknym uśmiechem, poprzez róże, lawendy i takie tam :) Też się zastanawiam jak to możliwe, żeby było u Ciebie tak letnio wciąż, ale to chyba dobór roslin i dobry humor to sprawiają :) Tak trzymaj :)
Jak mówi Jula, mamy mieć bardzo fajną pogodę w najbliższych dniach - może jeszcze ostatnim rzutem zachce nam się pracować w ogrodach...
Miłego tygodnia!
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Mnie też miło było Cię zobaczyć :D Takiej pogody miałam tylko trochę w piątek, potem już tylko deszcz. Zaczynam marzyć o pracy w ogrodzie, choć nic tak przyjemnego jak sadzenie lawendy mnie nie czeka. Dobre byłoby i sprzątanie, niech tylko już nie pada.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Witaj uśmiechnięta dziewczyno :wit zadowolona ze swojej pracy i ślicznego kolorowego ogrodu. Ciągle u Ciebie nie widać jesieni a różowe różyczki czarują. ;:215
To też jesteś różano zakręcona skoro tak dużo będziesz sadzić. :;230 Ja też nie wszystkie na raz bo nie wiem kiedy poprzychodzą paczki, oby jak będzie jeszcze bez silnych przymrozków. ;:173
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Kasiu,jesień też piękna w twoim ogrodzie.Ja dostałam na imieniny piękny kolorek rózyczki w doniczce i nie wiem czy mam ją wysadzić teraz do gruntu czy jakoś inaczej przechować do wiosny?
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

|Miło Cię widzieć - taki uśmiechniety kwiatek wśród kwiatów - bije od Ciebie pozytywna energia -miłego dnia
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Która to nie lubi białych róż ;:163 a ja właśnie dumam, jak "przemienić" mój jedyny krzaczek w aleję róż ;:173
Kasiu widzę, że finalizujesz wszystkie założenia: róże...lawenda...właściwie lawendowa rzeka, a co z cebulowymi ? Już posadzone ?
Sądząc po malującej się na Twojej twarzy radości, zapewne tak.
Chyba, że to radość ze wspaniałej pogody, jak została nam podarowana w miniony weekend.
Oby jak najwięcej, takich słonecznych dni. Dobrego poniedziałku ;:196
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

O jaki mały różowy robaczek w ogrodzie :lol: Cukiereczek normalnie ;:170
Ty sie nawet kolorystycznie ze swoimi rabatami komponujesz ;:196
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Witaj Kasiu, piękna pogoda była w twojej okolicy, co zresztą widać :uszy Miałam okazję się o tym przekonać ;:108 Byłam przelotem przez Poznań i mijałam nawet jakąś szkółkę za murem coś na J... /dobra pamięć, ale krótka :lol: /w stronę Piły. Zapowiadała się interesująco, ciekawe czy faktycznie była warta uwagi. Gdyby nie ograniczony czas to na pewno bym o nią zahaczyła ;:65 Widzę, że na końcówkę sezonu narzuciłaś sobie tempo ;:oj Młodość -radość :lol: Twoje rabaty na pewno na wiosnę nas zaskoczą feerią barw ;:108 ;:63
Pozdrówki :wit
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Kasiu jak miło Cię zobaczyć, uśmiechniętą, zadowoloną i zapracowaną.
Pięknie u Ciebie, i nawet te dołki i wykopy nie rażą, bo wiadomo, że potem będą w ich miejsce piękne rośliny jak Ty.
Życzę miłego dnia i całego tego tygodnia, pogoda ma nam dopisywac ogrodowo ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”