Basieńko oglądam na bieżąco wątek sprzedażowy Szczytnicy, ale nie widziałam rośliny o której piszesz. Jeśli możesz, to podaj bliższe namiary.
Jacku czekam na werdykt odnośnie nazwy hyzopu/cząbru.
Gratuluję licznych siewek powojnika tanguckiego. Mam nadzieję, że mój również da potomstwo.
Ilonko och, och, och... ile pochwał . Bardzo dziękuję w imieniu moich kwiatuszków.
Halinko,czy swój powojnik tangucki kupowałas jako sadzonkę?Ja 2 lata temu wysiałam,jest juz spory,w tym roku zaszczycił mnie jednym kwiatkiem,ale to z miesiąc temu.Ciekawe kiedy doczekam sie obfitszego kwitnienia.
Basieńko piękne to są roślinki, a ja im tylko robię zdjęcia .
Małgosiu jak już pisałam, powojnik tangucki to tegoroczny mój wysiew. Nie ma za wiele kwiatów, ale jestem mu wdzięczna i za to.
Śliczne trawki, ptasie łapki chyba też mam, muszę jutro się przyjrzeć.
Piękne dzielżany, zastanawiam się dlaczego nie ma ich u mnie, no chyba tylko z braku miejsca.
Halinko dziękuje, jak znajdę trochę luzu w moim buszu, to się przypomnę.
Ketmia południowa bardzo ciekawa, kiedy wysiewałaś nasiona, że już tak pięknie zakwitła?
Igorku żurawki od Ciebie mają się dobrze. Jednej uschły większe listki, ale od środka odbijają nowe. Próbowałam oderwać od moich sadzonki z "piętką" i mi na razie nic z tego nie wyszło. Dalej będę próbowała.
Nie denerwuj się na tatę. Pewnie podlewał, tylko mało .
Halinko czy ta ketmia to jednoroczna,dalie Ci pięknie zaczynają moje już kończą bo pędziłam w doniczkach
ale te słoneczniki ślicznie wyglądają myślałam że to rudbekia, masz piękne duże kępy kwiatów również dzielżany
Halinko dalijki prześliczne, ja również sadzę te maluchy, bo na wysokie miejsca brak....
Dzielżany cudeńka, bardzo lubię te kwiatuszki, są takie cieplutkie i śliczne Zostałam szczęśliwą posiadaczką takie go rudaska, na razie maleństwo, ale mam nadzieję, ze szybciutko się rozrośnie Powiedz proszę, jak wysokie Twoje rosną???