Działka Romy wśród jezior cz. 4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Działka Romy wśród jezior cz. 4

Post »

Witam moich gości :wit ;:167 Dzisiaj idę na imieniny do córki, jakbym wcześniej wróciła to się odezwę ;:138
Elu , tymi letnimi obrazkami skracamy sobie zimę ;:138 Ale wiesz że ja czasem lubię sobie posiedzieć nad jeziorem i pogapić się w wodę ,zupełnie sama ...........no może niezupełnie, bo psiaki mnie nie odstępują :lol:
Misiu , musisz do mnie przyjechać ,ja też tak lubię ;:173 Mam 18stkę ;:138
Marysiu , młodzież i dzieciaki uwielbiają przyjeżdżać do nas .........to jezioro jest trochę dzikie, bardziej dla rybaków i mam do niego z pół km. ale mam drugie z plażą i dwie minutki od domku :lol: Piesek jeden wnusi........ jamnik czarny mój, ale jeszcze mam drugiego jamnik szorstkowłosy ...........tylko on ma 18 lat i już go na długie spacery nie zabieramy ..........a to był długi spacer ;:173
Halu , miło mi że zwiedziłaś moje piękne miejsce na ziemi ;:138 Ja też staram się obejrzeć lato u Was .........ale jeszcze mam sporo do nadrobienia :wink: Sposób prowadzenia ogórków dobry .........nie potrzebują dużo miejsca ;:333

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ObrazekMoja jedyna różyczka...........posadzona wiosną ;:173
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja też tak lubię pobyć sama z przyrodą ;:108 Ale widzę że w ogródku też masz wodę ;:138 Ja też mam malutkie oczko z fontanną ,ale to mycie i wymiana wody zaczyna nas przerastać ;:180
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
elzbieta 2010
50p
50p
Od: 31 sie 2010, o 15:41

Post »

Romciu , a kiedy to zrobiłaś oczko wodne?Czy ja cos przegapiłam? Zresztą , co tu mówic , przez całe lato sie nie pokazywałaś , widać pracowałaś...
Różyczka piękna. A co z azaliami? Zdecydowałaś sie na zakup? Warunki u Ciebie miałyby chyba wyśmienite :D
Awatar użytkownika
ewa2204
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 kwie 2009, o 22:02

Post »

Romualda Witczak pisze: Elu , tymi letnimi obrazkami skracamy sobie zimę ;:138 Ale wiesz że ja czasem lubię sobie posiedzieć nad jeziorem i pogapić się w wodę ,zupełnie sama ...........no może niezupełnie, bo psiaki mnie nie odstępują :lol:
Też bardzo lubię pobyć sama z sobą nad wodą ;:173 .
Jeszcze kilkanaście lat temu lubiłam posiedzieć z wędką nad jeziorkiem - nieprawdopodobnie relaksujący czas.
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58

Post »

Romciu czy Ty musisz tymi ogórkami tak kusić takie swojskie az pachną przez laptop
widzę że już posadziłaś karmik ościsty w kamieniach ;:173
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53

Post »

Romko
ależ pięknie pokazujesz minione lato. Aż zaczęłam tęsknić do zapachu ziemi po ciepłym deszczu ;:333
Ja też prowadzić zaczęłam ogórki na stelażach, napatrzyłam się na takie rozwiązania tu na forum i w końcu udało się mi w tym roku. Nawet mój Jacek nie protestował przy zbieraniu :wink: , duże to było ułatwienie. Teraz jesienią grzecznie rozmontował to całe "ustrojstwo" i pewnie na wiosnę ustawimy w nowym miejscu :tan
Pomidory my również uwielbiamy cały rok, tylko teraz już najczęściej są te przetworzone - w słoiczkach ;:137 Ale zupa z ogrodowych nawet zimą jest pachnąca i pyszna ;:108
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Romciu ;:196 to i masz fotannę ;:224 ...a zdjęcia z lata dodaję energii ...
proszę pokazuj ,pokazuj jest miło popatrzeć...podziwiam ani jednego chwaścika nie widać... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06

Post »

Ale masz fontannę w oczku do nieba.
Piszesz,że masz tylko jedna różę...a chcesz więcej?
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Goście wyjechali i teraz pełen relaks w ogródkach forumowiczów. :lol:
Twoje jezioro nastraja mnie w sposób szczególny. Jeszcze kilka lat temu mieszkałam gdzie indziej i mieliśmy taką działeczkę z domkiem nad jeziorem.
Teraz mam niedaleko rzekę (dużą), ale to nie to samo. ;:174
Romciu, muszę już w tym roku odpuścić jakiekolwiek zakupy, serce eMa by nie wytrzymało kolejnych...
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam Was moi kochani goście :wit Trochę się zasiedzieliśmy u córci a że w domu małych dzieci nie ma to wróciliśmy dopiero dzisiaj z cały inwentarzem.............. to znaczy z pieskami ;:138
Eluniu oczko zaraz jak kupiliśmy działkę zrobiliśmy ;:138 Mój M tak się zapalił że przy 30 stopniowym upale w trzy godz. wykopał , myślałam że to zdrowiem przepłaci ............ale wiesz na upartego nie ma rady ;:108
Ewuniu ,mój syn jak był młodszy siedział i łowił .........czasem mu się udało ;:138 TY z wędką :?: Ja nie ;:173
Stasiu , karmnik posadziłam dostałam nasionka od Agapy z forum ;:138 Czasem lubię tak kusić zimą :tan
Aguś , zgadzam się z każdym Twoim słówkiem ;:108 Tylko fotki mam nie takie jakbym chciała ........ale popsuł mi się mój aparat i robiłam czym się dało ........nie jestem zadowolona :wink:
Misiu , muszę kilka wspomnieniowych fotek zamieścić , nie wszyscy pamiętają poprzednie wątki ;:108
Ewo, dwanaście szt. zmarzło tej zimy ...........jakby była możliwość , to jestem chętna ;:196 Oczko mam rzeczywiście spore i fontannę też ;:173

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Helenko , Ty miałaś gości, ja byłam w gościach ;:138 Kochana serce eMa ważniejsze od kwiatków :lol: Jednocześnie pisałyśmy ;:138
Elżbieta 2010 we wcześniejszych wątkach pokazywałam oczko .......może już zapomniało Ci się ;:173 Muszę kilka wspominających fotek wstawić ;:138 Nie wiem czy u mnie azalie miałyby dobrze......... ziemia piaszczysta , słońce praży :wink: Bardzo mi się podobają ale warunki niesprzyjające ;:108
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Romciu cudne rozświetlone słoneczkiem , kolorowe wspomnienia :D Zdjęcia znad jeziorka super, wnusia to śliczna panienka :D
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

No tak wczoraj Ciebie nie było ,ale chciałabym żebyś dzisiaj była i powspominała,to byłabym spokojniejsza ;:180 Kwiatki możesz cały czas pokazywać ,chętnie je pooglądamy ;:108
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
maryla-56_56
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 kwie 2009, o 19:18

Post »

Romciu energetyczne kolorki. Hostom też widzę służy w cieniu.
Mają ładne wybarwienie. Zima się zbliża, dobrze powspominać. ;:196
Awatar użytkownika
ewa2204
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 kwie 2009, o 22:02

Post »

Romciu ;:196
wczesnym świtem (a ja nie lubię rano wstawać, to był jedyny wyjątek) nad jeziorem....
wszystkie troski, zmartwienia, humorki... odpływały.
Ja nie miałam zapędów na rekordy, ten ruszający się spławiczek to już było fajnie.
Mała, bambusowa wędka z robaczkiem, wschód słońca, poranny gwar ptaków... rozmarzyłam się :roll: :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”