Dziękuję bardzo
W ogródeczku pięknie kwitną floksy szydlaste ale zdjęcia mam tylko robione przez okno bo jeszcze nie śmigam po polku.
floks kanadyjski w zeszłym sezonie zakupiony pięknie kwitnie
i jeszcze jeden widoczek z okienka
dobrze jest gdy nie można wychodzić na dwór popatrzeć przez okno na swoje kwiatuszki ,moje floksy tez ślicznie kwitną . Ja z samego rana muszę wyjrzeć przez okno i popatrzeć jak ładnie wszystko przekwita ..
jestem nowa na tym forum, ale od dawna przeglądam wątek bardzo ładny ogród i ten floks kanadyjski, który tak pięknie kwitnie, ja niestety go jeszcze nie mam ale postaram się go zakupić.
Witaj Anusiak bardzo dziękuję za miłe słowa i witam Cię na forum. A Ty kiedy ruszasz ze swoim wątkiem??? Janeczko ja mam dopiero małą sadzoneczkę floksa ale na pewno go sobie rozmnożę bo ładnie wygląda i cudownie pachnie. Marylko dziękuję bardzo
Szkoda że już przekwitają bo uwielbiam te kolorowe poduszki
Teraz trwa festiwal Rh i azalii
Małgosiu witaj i dziękuję w imieniu Adasia A różaneczniki mam 4 i 3 azalie te duże i 2 miniaturki ale ta jedna chyba padła. Nie rosną u mnie dobrze te miniaturowe bo wiecznie przemarzały mimo że były okryte. Aniu mnie też zachwycają floksy a o rabacie azaliowo różanecznikowej zawsze sobie marzyłam i ją mam
troszkę różności z ogródeczka
staruszek łubin
mydelnica zaczyna ładnie kwitnąć a zukupiona była w zeszłym roku w B
Iwonko, trochę z opóźnieniem, ale przyjmij serdeczne gratulacje ! Pięknego masz Kwiatuszka ! A przy okazji, czy nie miałaś wczoraj imienin? Jeśli tak, to przyjmij dodatkowo najserdeczniejsze życzenia imieninowe, wszystkiego zielonego!
Asiu masz rację wczoraj miałam imieniny i dziękuję Ci bardzo za życzonka. Iwonko dziękuję za miłe słowo.To mamy tak samo bo ja też mam dwóch synków z tym że o pieluchach niestety nie zapominam
Z okazji imienin dużo zdrowia a dla nowo narodzonego bobaska szczęścia i zdrowia i aby Adaś nadal się nim opiekował .. Moją 3 miesięczną wnusią tez starają się opiekować obaj wnukowie ale tylko wtedy gdy nie płacze .. Ogródek piękny teraz możesz w nim nabierać sił ..