Cześć Agnieszka
Ale mnie tutaj nie było, że ho ho

Ostatnio to jakoś człowiek żyje innymi sprawami niż forum, ale na jakiś czas zawsze można wpaść, popatrzeć cóż tam nowego słychać u dobrych znajomych
Widzę, że w ogrodzie rewolucja

skalniak zrobiłaś, nie no pierwsza klasa

Fajne kamyki nabyłaś, fajnie wyglądają na tle roślin. Ale tanie rośliny trafiłaś, u nas poniżej 3 zł nie schodzą a częto są to już prawie padnięte rośliny

A jakie rarytasy kwiatowe nabyłaś

, dwa kartony, ale szalejesz. Widzę, że ogród świetnie sobie radzi, mimo, że Twoja obecność tam z tego co wnioskuję jest już dużo mniejsza. Łubiny jak ładnie kwitną, u mnie jakieś liche, więc na jesień, podpowiedziałem, aby je przesadzić, może w nowym miejscu będą bardziej skore do rozrostu. Widzę, że masz chabry, różowy to taki inny ale ten niebieski bardzo podobny do tego naturalnego, polnego, bardzo naturalnie się prezentują, taki wiejski akcent w ogrodzie. Wiesz ten Rh to jest ekstra, jak ładnie rośnie i do tego jak kwitnie, super

Nie narzekaj na pięciornika, przecież nie jest zły, liście są ozdobne, więc na kwiaty możesz jeszcze poczekać
Pewnie teraz masz sesje, jak dobrze, że ja mam to już za sobą, w tak znakomitą pogodę bym chyba padł, aż się dziwię, że tyle lat wytrzymałem, teraz mam takiego lenia do potęgi n. Teraz sobie wypocznę na całego, tylko mi się wydaje, że i tak nie będzie kiedy
Pozdrowienia

, życzę samych piątek, a nawet i szóstek, jeżeli są