jestem
Twoja wiosna juz cudna, trudno uwierzyć, ze krokusy tegoroczne.....
w takim razie będę podglądać u Ciebie, a Ty u mnie potem
Lubię Twoje zdjęcia
piękne tulipanki no i te kolory.....no jeszcze troszkę i bedziemy mogły je podziwiać już za niedługo
najbardziej podobają mi się te białe czy ekri (nie wiem jak to się tam pisze ) z tymi ciemnymi lawendowymi.......czyli zdjęcie numer 5 bo po prostu super!
Witajcie Dzidzia, Aszka - dziewczyny, te widoki juz wkrótce, idzie ocieplenie! Justynko, dziękuje za miłe słowa, dzisiaj postaram sie zrobić dla Was kolejne fotki Martusia, te tulipanki to Negrita - fioletowy i Yellow Crown, w rzeczywistości słoneczny żółty kolorek, pięknie sie komponowaly
no komponują się cudnie
aha no i dzięki kochana za linka........weszłam, zobaczyłam i......jak na razie podziwiam i się zamierzam....w przyszłym miesiącu go kupuje a co!
najpierw trza zrobić porządek a potem będę szaleć z roślinkami......niech tylko się zrobi troszkę cieplej, no tak koło 10 stopni lub powyżej i będę już wariować na działce
Witaj Robaczku
Odwiedziłam dziś Twój ogród , podoba mi się to, co zobaczyłam. Pewnie czekasz z utęsknieniem na wiosnę , a a czekam na nowe zdjęcia Twego ogrodu - już w wiosennej odsłonie !
Na pw. wysyłam Ci namiary sprawdzonej pracowni kowalstwa artystycznego. Mam trochę ich wyrobów
Martusia - ja też robię porządki w tym tygodniu, a potem szaleje z sadzeniem Aniu
Witaj Ewelinko Miło mi Cię gościć! Dzięki za link, na pewno tam zajrzę
Tak jak my wszyscy wyczekuję wiosny, a zanim ruszy na dobre, główną rolę grają .. krokusy
Kolejna dostawa wiosenki - ustrzelone dzisiaj
wiosenne trio: kudłate sasanki, tulipanek i krokusik
ach wiedziałam, że czegoś zapomniałam zabrać jak szłam na działkę, wiedziałam - taka młoda a taka skleroza
właśnie mi przypomniałaś pokazując czosnki a ja muszę szybko wsadzić swój czosnek krwisty i miałam dziś go zabrać i szybko posadzić i co.......no zapomniałam
piękne widoczki wiosenne!
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
Martusia, sadź prędko Nie znam takiej odmiany ja posadziłam niedźwiedzi, olbrzymi, św. Krzysztofa, błękitny, różowy, sycylijski, neapolitański, kazachstański..haha i nie pamiętam jaki jeszcze Miriam - witaj w moich skromnych progach jesteś u mnie chyba pierwszy raz? Wiosenka zbliża się drobnymi kroczkami, dojdzie i do Ciebie
U Ciebie już wiosna. Jak ja czekam u siebie na takie widoki.
Mam nadzieję, że zapowiadane ciepełko nadejdzie i wszystko ruszy.
Najbardziej chyba czekam na młode listki drzew, Wtedy czuję że wreszcie przyszła wiosna
Ah ta wiosna u Ciebie jest cudowna. U mnie sporo pomarzło, przynajmniej tak wygląda a jedynym zwiastunem wiosny jest pączek przebiśniegu. No i tyle tylko