Małgoś, dzięki
ja własnie siedzę w wątku róż pnących
Monia zamówiłam na razie pergolę do winobluszcza, drewnianą będzie miała trochę ponad 3 m i wysokość ponad 2, po świętach zamówię sobie drugą pergolę drewnianą na róże pnące
w końcu trzeba się zabrać za ten ogródek, Monia ja z miejscem nie mam problemu, mogę naprawdę poszaleć, gorzej ze środkami...ale pomału jakoś damy radę
Małgosiu jak taka pogoda to najlepiej w cieple planuje się prace ogrodowe.
Róże z B. w ubiegłym roku kupiłam i na 5 przyjęły się trzy w tym 1 zakwitła - nawet fajna takie drobiutkie białe kwiatuszki. Po zimie ta biała jest a reszta jeszcze i dała znaku życia!
Witaj Małgoś , poranny ptaszek z Ciebie, pnących chciałabym cztery, po dwie sztuki , chciałabym różową i białą , jeśli chodzi o rabatowe, to w tej chwili mam tylko dwie róże po poprzednich właścicielach, także coś by mi się przydało, zobaczę jak będzie z funduszami po świętach
tym bardziej że w zeszłym tygodniu dowiedziałam się, że firma żegna się ze mną ostatniego kwietnia, także muszę być rozważna z wydatkami
U mnie wynajmowali mały lokal na handel , 3 miesiące zalegali z czynszem i jak nie wynajmę komuś to bedę musiała sama cos otworzyc,bo co miesiąc płacę sporą dzierżawę za grunt do Urzędu Miasta.
Cześć Małgosiu
byłam wczoraj w biedronce ale u nas tej ulotki nie było, dzięki za wklejenie, przekaże mamie, może sobie coś kupi na działkę
Jak to pracujesz tylko do ostatniego kwietnia ?? Biedaku
wpadłam na
a tu dyskusja o różach od rana. Cena jest niska i można zaryzykować !
Chociaż moja babcia mówiła co drogie to tanie to jednak te drogie sadzonki też wypadają