Nolinko masz rację , hojki różnie pachną , choć nie każdemu ich zapach odpowiada.Ja należę do tych , co mogliby hojki wąchać na okrągło

Wayetii jeszcze nie zdążyłam poczuć , bo dość wysoko wisi , ale oczywiście muszę to zrobić

Jak dla mnie , spośród wszystkich hoi , które dane mi było wąchać , najbardziej podoba mi się zapach Lacunosy i Belli
kubasiu nie widzę żadnych przeciwwskazań , z takich napadów powiększa się kolekcja roślin , szkoda tylko,że parapety nie z gumy
Patrysiu cieszę się ,że Ci się podoba , a wydawałoby się ,że Multiflora to bezproblemowa hoja.Może warto jeszcze spróbować się z nią dogadać
Tereniu to uważaj , bo na hojozę bardzo łatwo się zapada , a jest nieuleczalna i stale się pogłębia
Agusiu-mniodkowa dziękuję za miłe słowa , no i oglądaj i pocieszaj oczka do bólu
Agusiu-agucha432 dziękuję, a na swojej Wayetii też doczekasz się kwiatuszków i to szybciej , niż myślisz
A dziś rano spotkała mnie ogromna niespodzianka.Otrzymałam tak długo wyczekiwaną i poszukiwaną
Hoyę Lacunosę Eskimo 
Na dodatek ukorzenioną i z pędzikiem kwiatowym
Dzięki dobrej duszyczce wreszcie ją mam i jestem wniebowzięta.Nie myślałam,że ona jest taka duża, a na żywo jeszcze piękniejsza