Dr W. Van Fleet

U mnie jest już kilka lat ale była przesadzanadorotka350 pisze:Dzidziu
Dr W. Van Fleet,co to za róża? Napisz o niej coś więcej. Od kiedy jest u Ciebie, czy powtarza i jak zimuje?
Aby Twoje życzenia się sprawdziłydaysy pisze: jak najmniej wszelakiego robactwa Ci życzę.
Dorotko staram się jak mogędorotka350 pisze:Dzidziu,czekam na nowe fotki
. Na pewno kwitną Twoje śliczności, więc pokazuj ich jak najwięcej
Moja kupiona w zeszyłym roku na wiosnę i ciągle jestem pod jej wrażeniemsweety pisze:Moja Pashmina dopiero w pąkachMam nadzieję, że w tym roku się zrehabilituje, bo w zeszłym nie byłam z niej zadowolona...
Muszę pobiec do Ciebie i pooglądaćgajowa pisze:Twoja Pashmina bynajmniej nie jest maleństwemmoja zresztą też nie.
Astrid b mi się podobaJSZFRED pisze:Dzidziu Astrid ma super kolorek inne różyczki cudne, gigancik Dr, W.Von Fleet zachwyca choć jest podobny do New Dawn
Aniu mojeAniaDS pisze:Pashimna wyjątkowa, moja też się spisuje kolejny sezon
dorotka350 pisze: Czy Twoja Novalis to jeden krzaczek? Pięknie rozrośniętaJa mam dwie, jedna w donicy a druga w gruncie. Ta w donicy już w pełni kwitnienia, ta w gruncie dopiero w pąkach. Myślę żeby posadzić je razem na jesieni. Co myślisz na ten temat? Będzie chyba lepszy efekt
Tereniu będziemy się razem wspierać w tej pięknej chorobieTerDob pisze:Dzidziu
Cudne te Twoje RÓŻYCE ; chcesz żebym zachorowała na amen
No nie wiemNela pisze:Dzidziu- wiesz że Dr,Van Fleet to New Dawn?![]()
Nowalis to piękna różatulipanka pisze:Dzidziu, napisz proszę coś więcej na temat Novalis.
Chciała bym poznać jak najwięcej opinii, zanim podejmę decyzję czy kupić ją jesienią.
Powiedz, gdybyś miała na tyle miejsca, to posadziła byś jej np 5 sztuk ?
Old Port jest cudowna.
Kupiłam ją tej wiosny i ma już wielkie pąki, które pokazują kolor i niestety wydaje mi się że to nie ona.Kolor w pąku bordowy ...
Zrobię jej dziś zdjęcie i stawię w swoim wątku. Zerknij proszę jak będziesz miała chwilkę