a ta oplątwa to nie coś w stylu guzmanii? bo mi tak podobnie wygląda, tylko te liście jakby węższe...
ja guzmanii nie lubię ale mam nadzieję, że podołasz z tą oplątwą
ja to dawno tak za same "bycie" nie dostałam kwiatka chyba już nie ten staż małżenski i się skończyło
Aga no niby nie to samo ale z tego co czytałam to pewnie podobnie rośnie zobaczymy . Wiesz bo to jest tak jak jesteś grzeczna ułożona żona to śmietankę już wylizałaś ! Ale Ty to mi tak na taką jak ja !!! Więc troszkę wysiłku słownego do męża może żebyś szanowny dziób zamknęła to i storczyk będzie
wiadomo, że " storczykoza" zaraźliwa jest - okropnie...
Widzę, że zguba się znalazła i na dodatek super nowości pokazała Sliczny phalaenospis, jego kwiatuszki wyglądają jak aksamitne
oj ja też nie dostałam dawno kwiata za to, że jestem teraz jest już mruczenie, że za dużo tego i tylko kwiatki mi w głowie
Ewelinko zgadzam się z Tobą mnie też się podoba !! Jest śliczna i taka inna
Joasiu dzięki że jesteś . Kusicie to człowiek się zaraża !!! Ja też ciągle słyszę że za dużo że tylko kwiaty itp ale widać kochany stworek jestem bo jakoś tak mi się udaje dostać moje chciejstwa A może to Teśkowy wężyk działa
Łukasz to ja czekam !! A jak to nie wiesz ? poczytaj sobie !!! Ja już się na tłumaczyłam !!!!