Wandeczko, ale masz jeszcze piękne róże.Dzięki za radę.Ja też tak chciałam zrobić,po prostu dać tylko więcej kory i tak zrobię,bo właśnie ja przecież muszę jeszcze dosadzać rośliny,no i nie wiem jak by się rozmnażały.
Wandziu wciąż mamy piękną złocistą jesień....ależ aura nam dopisała w tym roku. Możemy do woli cieszyć się wspaniałymi jesiennymi barwami. U ciebie pęcherznica jeszcze w pełnej krasie, moje już nieco łysawe
I różyczki jeszcze starają się z całych sił.....to prawdziwe mocarki, przetrwały wszystkie kwiaty Oprócz nich już tylko chryzantemki dają radę
Też przyłączam się do gratulacji .. Sama nie śpiewam , chociaż słuch mam wyczulony na fałszowanie ale głosu do śpiewu żadnego .. zawsze nauczyciel od śpiewu wolał gdy słuchałam niż śpiewałam ..
Piękny ogród w jesiennej szacie , moje dęby tę trzymają liście prawi do wiosny ale rosną w lasku i mi to nie przeszkadza ,, widzę że tez zachorowałaś na żurawki , róże i trawy ..też zrobiłam nową rabatkę z żurawkami i różami , teraz oglądam się za trawami . Już mam kilka wybranych na wiosenny zakup ..
Dziękuję wszystkim jeszcze raz za gratulacje i odwiedziny. Jesteście naprawdę kochani.
W ogrodzie coraz mniej kolorów. Liście szybko opadają i drzewa łysieją.
Kolorowe pozostają jeszcze tylko TRAWKI i ŻURAWKI.
Oj, nie pograsz sobie nie pograsz Muszę jeszcze przemyśleć to nasadzenie -liliowce i żurawki pewnie masz rację Gratulacje Wandziu ,dla Ciebie i Twojego chóru ,[posłuchałam ] Piękne Twoje żurawki , ja mam jedną czerwoną ,sporo zielonych