Jagódko...codziennie z nadzieją czekam na cieplejsze dni. Niby słoneczko piękne, ale zimno. Co ci zresztą będę opowiadać......sama widzisz i czujesz.

.Żeby cokolwiek na działce zacząć to trzeba cieplejszej pogody. Na razie zajęłam się wsadzaniem begonii do doniczek i innych, coś trzeba robić.

Ale na to najprzyjemniejsze czyli na działce ciągle jeszcze czekam.
ibizaa pisze:Zeniu nooo ja też bym wybrała działkę bo w parku ciężko by było zamieszkać

Ale mnie tym ubawiłaś..

. No nie, w parku może jeszcze na ławce to nie nocowałam.

. A już mieszkać...

. Co do wyfruwania z gniazdka rodzinnego nie ciesz się tak. Nie ma to jak przy mamusi...

. A tak na poważnie myślę że nas powiadomisz.
Janeczko...faktycznie pośpieszyłam się z tą kapustą. No cóż ręce swędzą, na działce jeszcze nic u mnie się nie da. Tak dla pocieszenia że już coś się dzieje wysiałam . Trudno..jak nie to kupię gotowe. Podobają mi się te maziaste mieczyki, coś tam z zeszłego roku mi zostało. Więcej nie dokupuję bo nie mam tyle miejsca.
Sylwio..mnie mąż także codziennie powstrzymuje przed jechaniem na działkę. Niestety wiem że ma rację. Szkoda by było teraz się poprzeziębiać..teraz kiedy lada dzień może się ociepli na tyle że już będzie można coś zacząć tam działać. Co do zakupów..pomalutku coś dokupuję. Jednak te największe zakupy myślę że na targach w Opatówku. A tobie życzę tego prawka..może się tam spotkamy.
Zosiu...tak pięknie i kolorowo to tylko na zdjęciu. W rzeczywistości nie za wesoło teraz na działce to wszystko wygląda. Nie dość że pozimowy bałagan to jeszcze pozimowe straty.
Irenko...martwię się czy w tym roku będzie także tak ładnie.

Floksów mam sporo, jak na miejsce dla nich jest,,najważniejsze że dość ładnie kwitną i nie sprawiają problemów. Oby jak najszybciej to ciepło się zrobiło, troszkę tych doniczek na działkę bym powywoziła. Tłok na parapetach straszny...
Mariolu...te ostatnie w oczekiwaniu tej prawdziwej wiosny chyba są najgorsze. Bo to niby już, ale jeszcze troszkę trzeba poczekać..a już się nie daje.
Dokupiłam jeszcze różyczki..nic nadzwyczajnego. Myślę jednak że ta biała zwłaszcza mi się spodoba.